NOU! SOLUTIA PENTRU CONTABILI DE LA CIEL ROMANIA

Promisiunea CIEL Romania catre clientii si contabili este de a le face viata mai usoara, de a-i ajuta sa castige timp si bani, oferindu-le produse de calitate, durabile, personalizate. In context, il lasam pe Bogdan Gradinaru,Client Division Manager , sa va prezinte noul pachet dedicat contabililor: SOLUTIA PENTRU CONTABILI.

In toti acesti ani, de cand fac parte din echipa CIEL, am avut placerea de a interactiona cu multi contabili, care mi-au transmis si explicat nevoile lor, ajutandu-ne astfel sa construim produse si sa oferim solutii care sa corespunda si sa raspunda acestor nevoi. In principal, misiunea CIEL Romania este de a le face viata mai buna clientilor sai, ajutandu-i sa castige Timp si implicit, Bani. Iar castigul de timp poate fi facut doar prin inlesnirea unor activitati care sa fie facute automat, automatizare ce poate fi oferita doar prin decizia de a alege sisteme, aplicatii, care sa permita acest lucru.

Astfel, am introdus in portofoliu o solutie contabila care inglobează 3 dintre aplicatiile noastre de varf (Contabilitate V7, Imobilizari V7 si Salarii CLOUD) la un pret care sa fie accesibil tuturor contabililor, fie ei la inceput de drum sau experimentati. Si asta pentru ca ne-am gandit ca ar fi un moment oportun sa va rotunjiti profitul si sa controlati cheltuielile. In plus, utilizand Solutia pentru Contabili, care va ofera automatizare, veti castiga si timp pe care sa il investiti in consultanta pe care sa o oferiti clientilor vostri.

Iata cateva dintre beneficiile pe care le obtii folosind Solutia pentru Contabili:

  • Castigi timp datorita automatizarilor
  • Ai control printr-o suita de chei de verificare care elimina greselile
  • Ai parte de analiza financiara si de o paleta foarte variata de rapoarte
  • Economisesti bani, solutia neavand limita la numarul de societati gestionate sau la numarul de utilizatori

Pentru mai multe detalii privind Solutia pentru Contabili, click aici.

Bogdan Gradinaru este Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, cu peste 10 ani de experienta in relatiile cu clientii din domeniul bancar, public si privat


Autor :