3 motive pentru care trebuie sa iti echipezi afacerea cu CIEL ERP

De Bogdan Gradinaru – Director Dezvoltare Produse CIEL Romania

In era vitezei, necesitatea utilizarii unei solutii software ERP (Enterprise Resource Planning – sistem software modular conceput pentru a integra principalele procese de afaceri intr-un sistem unificat, utilizand aceeasi baza de date, navigand prin aceeasi interfata) are la baza o serie de avantaje care te poate ajuta pe tine, ca antreprenor, sa iti manageriezi mai eficient business-ul.

Daca iti echipezi afacerea cu un soft ERP potrivit, atunci vei fi pregatit:

  1. Sa faci fata competitiei in piata – este adevarat ca implementarea unei solutii ERP necesita o investitie financiara mai mare, dar exista si un cost chiar mai mare, daca nu faci investitia. In timp ce unele societati tind sa aleaga solutii trecute tehnologic, altele cauta solutii inovatoare care sa le genereze rezultate pe termen lung, profitand de numeroasele beneficii pe care acestea le ofera. Tu alegi din ce categorie vrei sa faci parte!
  2. Sa cresti eficienta prin imbunatatirea productivitatii – un soft ERP te ajuta sa elimini procesele repetitive si reduci foarte mult nevoia de introducere manuala a informatiilor. Sistemul integrat iti va simplifica, de asemenea, procesele de afaceri si te va ajuta in colectarea mai facila a datelor, indiferent de la ce departament provin acestea.
  3. Sa faci o prognoza realista – cu numai cateva click-uri, vei avea toate informatiile de care ai nevoie, vei putea face estimari realiste si previziuni mai eficace.

Fiecare societate are procesele, serviciile si produsele sale unice, care o fac  diferita de celelalte si noi stim acest lucru. Tocmai de aceea am creat CIEL ERP, soft-ul modular pe care ti-l construiesti singur, in functie de nevoile business-ului.

Dintre nenumaratele avantaje pe care un sistem ERP ti le ofera, clientii CIEL au observat urmatoarele, in urma implementarii soft-ului CIEL ERP:

  • imbunatatirea productivitatii pentru cresterea eficientei
  • reducerea costurilor
  • eficientizarea tuturor proceselor din cadrul companiei

Implementarea CIEL ERP este impartita in trei etape importante:

  • descoperirea sau culegerea informatiilor cu privire la nevoile pe care business-ul le are, aceasta etapa are loc alaturi de managementul companiei si alaturi de personalul cheie implicat in procesele societatii
  • implementarea cerintelor de business (instalari, configurari, instruiri ale personalului) si, in cazul unor cerinte suplimentare de business rezultate in urma discutiilor consultative, analiza, dezvoltare si testare, asigurand astfel o personalizare dedicata a solutiei
  • rezultatele pe care le masuram impreuna, dupa ce solutia CIEL ERP incepe sa fie utilizata de catre intreg personalul companiei.

Noi, la CIEL Romania, iti realizam implementarea CIEL ERP la nivel de expert, fiind in acelasi timp atat dezvoltator al sistemului integrat CIEL ERP, cat si furnizor principal al solutiei. Ne dorim sa asiguram fiecarui client in parte un consultant de business calificat, cu experienta in domeniul acestuia.

In timpul procesului de implementare, clientii vor participa la un proces de instruire care le ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a utiliza CIEL ERP in mod corect si la capacitate maxima.

Revenind asupra avantajelor pe care le vei obtine prin utilizarea CIEL ERP, este extrem de important de mentionat faptul ca acesta nu doar ca te va ajuta sa iti consolidezi si sa iti cresti business-ul, dar iti va asigura si continuitatea afacerii pe termen mediu si lung.

CIEL ERP nu este esential doar companiilor medii si mari, ci asigura eficienta atat IMM-urilor mici, cat si startup-urilor. Soft-ul CIEL ERP joaca un rol semnificativ atunci cand vine vorba de organizarea si prelucrarea datelor financiare si te ajuta cu imbunatatirea activitatii generale de dezvoltare a afacerilor pe termen lung, mediu si scurt. In plus, prin utilizarea CIEL ERP in cadrul companiei tale, poti creste securitatea informatiilor, flexibilitatea si colaborarea inter-departamentala.

Deci, esti pregatit sa faci cunostinta cu CIEL ERP? Da-ne de veste la 021 9341 sau pe contact@ciel.ro.


Autor : Bogdan Gradinaru, Products Owner CIEL Romania