Am lansat o noua versiune CIEL V7 Android!

Stim cat de important este sa ai acces la date atunci cand esti pe teren. Tocmai de aceea, iti punem la dispozitie versiunea Android a celui mai performant software financiar-contabil, aplicatia CIEL V7 Android 2.1!

Dupa ce descarci gratuit aplicatia din Google Play Store, poti sa te bucuri de toate optiunile pe care le-am pregatit special pentru tine. Ne-am asigurat ca design-ul este adaptat nevoilor tale si ca poti accesa aplicatia atat pe telefon, cat si pe tableta.

Iata care sunt beneficiile aplicatiei Android CIEL V7 2.1:

aplicatia CIEL V7

– Reduci in mod considerabil timpul de realizare al documentelor;

– Transmiti date in timp real in cazul in care ai realizat o comanda;

– Monitorizezi agentii de vanzari;

– Inregistrezi pe loc chitantele;

– Ai la dispozitie rapoarte de vanzari;

– Vizualizezi facturile restante.

In manualul Android iti explicam pas cu pas cum trebuie sa folosesti aplicatia

Pentru ca ne dorim sa lucrezi cat mai usor si sa ai acces la toate functionalitatile aplicatiei, ti-am pregatit si un manual de utilizare. In acest manual iti explicam cum sa instalezi aplicatia pas cu pas, cum sa iti efectuezi configurarile si cum sa iti generezi rapoarte de vanzari.

Sstim cat de importante sunt datele cu care lucrezi, astfel incat ne-am asigurat ca transmiterea acestora este posibila, atat timp cat esti conectat la internet, chiar daca ti s-a restartat telefonul. In plus, aplicatia este integrata cu Google Maps, ceea ce inseamna ca poti sa introduci si sa vizualizezi adresa partenerilor tai.

Aplicatia Android CIEL V7 functioneaza doar impreuna cu aplicatia desktop CIEL Distributie V7, versiunea Professional sau Standard.

Afla mai multe despre aplicatia Android CIEL V7 2.1 de aici. Poti descarca manualul de utilizare de aici.


Autor :