Si anul acesta, Black Friday aduce reduceri importante la CIEL

12 noiembrie 2019

Daca esti antreprenor, ai ocazia acum sa iti echipezi afacerea cu cele mai noi tehnologii pentru a-ti eficientiza activitatea de zi cu zi. Ca in fiecare an, la Ciel poti beneficia de promotiile speciale, pregatite cu ocazia Black Friday.

Ciel.ro lanseaza Black Friday 2019 vineri, 15 noiembrie

Produsele standard, precum softurile CIEL Gestiune, CIEL Distributie, CIEL Conta, CIEL Imobilizari, CIEL Productie, CIEL Contracte au reduceri de 65%, DOAR pe 15 noiembrie 2019. Incepe Black Friday la Ciel.ro! 

Programul CIEL Salarii beneficiaza de o reducere de 65%. Acesta este creat special pentru antreprenorii a caror munca de zi cu zi se bazeaza pe simplificare si eficienta. Prin intermediul acestui soft, poti accesa informatiile despre salariati de oriunde, fiind un soft in Cloud, poate fi accesat de pe smartphone, tableta sau laptop, printr-o simpla conexiune la internet. Poti sa scoti cu doar cateva click-uri adeverinte de venit, concedii medicale, fluturasii de salariu pentru angajatii tai. Tot in aplicatie pot fi completate concediile de odihna ale angajatilor, primele acordate sau retinerile din salariu.

Black Friday 2019 – ocazie excelenta pentru oferte speciale. Este perioada ideala in care poti sa cumperi aplicatii utile pentru businessul tau, la un pret foarte bun. Astfel, iti vei simplifica munca si vei putea sa te bucuri de mai mult timp liber pentru tine, pentru familie, in timp ce afacerea ta creste. Cu ajutorul acestora, obtii control si siguranta, prin numarul mare de rapoarte si de automatizari. Fie ca mergi in delegatii, fie ca ai intalniri cu clientii sau cu partenerii, afacerea ta va fi in timp real cu tine, oriunde te-ai afla. Poti fi in continua miscare impreuna cu proiectul tau.

Black Friday – de la conotatia negativa la reducerile masive

Black Friday a aparut in Statele Unite ale Americii si desemna ziua imediat urmatoare Zilei Recunostintei, care are loc in ultima joi din luna noiembrie. Astfel, Black Friday era ultima zi de vineri din noiembrie. Fiind o zi libera in SUA, oamenii profitau de sarbatoare pentru a merge la cumparaturi. Incepea, practic, sezonul cumparaturilor de Craciun.  Desigur, magazinele incepeau sa ofere promotii interesante, si astfel a aparut acest obicei al ofertelor speciale si al reducerilor la sfarsitul lunii noiembrie.

„Black Friday” era initial un termen utilizat de politistii din Philadelphia pentru a descrie haosul creat in trafic din cauza oamenilor care ieseau la cumparaturi in cautarea promotiilor. Aceasta formulare folosita pentru prima data in 1966, nu este deloc departe de ritmul in care se desfasoara si in prezent Black Friday – atmosfera din magazine si de pe strazi este la fel de „haotica”.

In prezent, magazinele din intreaga lume, inclusiv din Romania, pot sa lanseze Black Friday si in alta zi, de exemplu mai devreme, nu neaparat in ultima vineri din noiembrie. De asemenea, s-a schimbat si perioada in care sunt valabile promotiile, de la o zi, la o saptamana sau chiar o luna intreaga. Astfel, clientii au suficient timp sa profite de ofertele avantajoase. In plus, cea mai mare parte din „haosul” de Black Friday s-a mutat online, pentru ca foarte multi clienti, din Romania, de exemplu, prefera sa cumpere de la un click distanta – de pe calculator sau smartphone.

Activitatea noastra de zi cu zi depinde tot mai mult de tehnologie, aceasta devenind o parte esentiala din viata noastra  

Poti profita de avantajele noilor tehnologii, achizitionand aplicatii si softuri specializate, care te vor ajuta sa-ti organizezi mai eficient activitatea si sa te bucuri de mai mult timp liber. De Black Friday 2019, poti beneficia de o reducere semnificativa, de 65% la aceste produse oferite de CIEL.

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO