Cata diferenta face pentru timpul tau un soft eficient? Iti spunem chiar acum – CIEL Romania

Fie ca esti contabil sau antreprenor, activitatea si rezultatele tale de business depind de tehnologie. In acest sens, trecerea la solutii moderne de contabilitate este singura modalitate prin care tu sa poti sa atingi cele mai bune rezultate, sa castigi bani si sa economisesti timp.

Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania, iti prezinta cele mai importante beneficii pe care ti le ofera softul CIEL Solutia Contabilului Profesionist.

“Am invatat in ultimii 27 de ani de cand suntem alaturi de tine ca domeniul contabil si mediul de business sunt mereu intr-o continua schimbare si dezvoltare, iar pentru a face fata acestor evolutii a fost necesar sa fim flexibili, ne-am adaptat rapid la cerintele tale si am privit lucrurile mereu din perspectiva ta.

Prin urmare, suntem mereu pregatiti si iti punem la dispozitie solutii care sa iti asigure rapiditate prin automatizari, siguranta prin eliminarea erorilor de operare si nu in ultimul rand, optiuni privind integrarea cu alte sisteme terte care sa te ajute sa castigi mai mult timp si bani. Pentru ca da, un profesionist ca tine merita o unealta completa de business la fel de profesionala.

Aceste aspecte importante le-am avut in minte cand am creat software-ul CIEL Solutia Contabilului Profesionist.

Softul vine la pachet cu cele trei module CIEL Conta, CIEL Salarii si CIEL Imobilizari si iti ofera urmatoarele avantaje:

  • eficienta si rapiditate;
  • activitati redundante reduse la zero;
  • lipsa de erori si de intarzieri.

Faptul ca aceasta solutie dedicata contabililor profesionisti este usor de folosit o face benefica pentru toate tipurile de companii, indiferent de domeniul de afaceri.

Iata 6 beneficii de care poti profita si tu chiar acum:

  1. Introducerea datelor – este rapida, simpla si este necesara doar o singura data.
  2. Procese rapide – timpi de asteptare foarte mici la salvarea notelor contabile, la rularea rapoartelor, la importul de extrase bancare, preluare date parteneri direct de pe ANAF, verificare parteneri cu TVA la incasare sau cu modificari de informatii, generare fisier de plati MT100, generare note contabile automat in imobilizari si salarii.
  3. Automatizarea rapoartelor si analizelor – ti le configurezi cum doresti, un numar mare de filtre pe care le poti aplica, date pe care sa le poti exporta in orice format doresti pentru a le transmite mai departe si, in plus, ai parte si de analiza profit si pierdere, analiza cash flow si previzionarea veniturilor si cheltuielilor.
  4. Automatizarea sarcinilor – calcul automat al impozitului pe profit, descarcari de coeficient K, inlocuire de conturi in notele contabile, reevaluarea inregistrarilor in valuta, configurari mesaje in declaratii, generarea automata a tuturor declaratiilor cu depunere lunara / trimestriala / semestriala / anuala, colectat sau deducere TVA, inchidere TVA, inchiderea de luna, venituri sau cheltuieli in avans, reutilizarea de modele de note contabile, salvare baza de date automata la interval de timp si amortizari.
  5. Reducerea erorilor – mesaje de atentionare la inregistrare in cazul in care se constata o operare gresita, chei de verificare in rapoarte si declaratii, sistem de drepturi pe utilizatori in functie de responsabilitatile fiecaruia.
  6. Importul de date din alte sisteme – import de solduri initiale, de parteneri, de planuri contabile, de imobilizari si obiecte de inventar, si de extrase bancare MT940.”

Utilizarea CIEL Solutia Contabilului Profesionist te ajuta sa economisesti timp si bani si sa oferi o perspectiva valoroasa asupra afacerii tale. Investitia in aceasta solutie este una dintre cele mai bune decizii pe care o vei lua pentru afacerea ta.

Mentinand aceeasi nota, de investitii bune, te invitam sa descoperi si programul CIEL Salarii. Astfel, cu atatea procedee automatizate vei avea tot mai mult timp liber pe care sa-l investesti in alte lucruri care iti fac placere.


Autor : Bogdan Gradinaru, Client Division Manager CIEL Romania