Cea mai noua versiune CIEL V7 te asteapta!

Ce este nou in CIEL V7?

  1. Ai acces la cele mai recente versiuni pentru D100 si D101, conform variantelor publicate de ANAF

Esti mereu inflormat cu privire la toate actualizarile si  modificari legislative .

  1. Calculezi simplu si rapid impozitul pe profit si emiti Registrul de evidenta fiscal

Elimini munca manuala! Sistemul realizeaza in mod automat nota contabila, pe baza calculelor din ecranul afisat, utilizand configurarile setate de utilizator.

De asemenea, listarea Registrului de evidenta fiscal se face respectand cronologia datelor si corespondenta cu operatiunile fiscale.

  1. Ai un nou tip de contract

De acum, pe contract va fi trecuta valoarea totala a acestuia, iar tu vei putea sa setezi pe cate facturi sa se distribuie valoarea lui.

In plus, modifici documentele pe care le generezi prin schimbarea urmatorilor parametrii : data, data scadenta, valoarea facturii si daca va fi generata sau nu aceasta si poti sa configurezi un numar fix de documente pe care vrei sa le generezi.

  1. Generezi automat notele contabile printr-un simplu import al extraselor Bancii Transilvania

Note contabile se creaza automat pentru toate operatiunile din extras, astfel fluxul de inregistrare a tranzactiilor bancare este optimizat.

  1. Datele de pe bonul fiscal de cumparare se vor prelua direct in jurnalul de cumparari (JC)

La introducerea unei note contabile de tipul bon fiscal de cumparare jurnalul implicit propus va fi cel de cumparari, si nu registrul de casa ca pana acum.

Cam atat despre cele mai noi functionalitati Ciel V7, insa nu uita ca te asteptam si pe pagina noastra de linkedin CIEL Romania cu subiecte la fel de interesante.


Autor :