CIEL Conta Cafe – Spatiul tau de lucru!

Ne adresam atat clientilor care sunt la inceput de drum, cat si profesionistilor cu experienta. Fie ca iti doresti un birou pe o perioada scurta, un loc in care sa iti duci proiectul cu succes la final, sau un spatiu in care sa te intalnesti cu parteneri si potentialii tai parteneri, iti punem la dispozitie 3 spatii de lucru.

 

Sala de training

Ai planificat un training? Vrei sa organizezi o sedinta aplicata? Iti doresti un spatiu perfect pentru sesiuni de brainstorming? Opteaza pentru sala de cursuri din sediul nostru. Am amenajat aceast spatiu astfel incat sa il folosesti cu succes in cadrul oricarui tip de training sau prezentare. Poti interactiona in mod direct cu participantii la curs.

Un spatiu luminos, cu vedere la bulevard, dotat cu 14 calculatoare, videoproiector, flipchart, whiteboard si mese de lucru. In plus, ai wi-fi si coffee break-ul asigurat din partea noastra.

 

 

Sala de sedinte – mare

Pentru a gestiona eficient un proiect important ai nevoie de un spatiu care sa te inspire. Daca ti-ai planificat o intalnire cu partenerii tai de afaceri, la noi poti beneficia de un spatiu dedicat. Intr-un mediu de lucru optim, poti gasi ambientul perfect, de care ai nevoie.

Sala de sedinte este dotata cu videoproiector, masa si scaune astfel incat poti sa iti desfasori activitatea in mod eficient. In plus, ai wi-fi si coffee break-ul asigurat din partea noastra.

 

Sala de sedinte – mica

Stim cat de important este un loc in care te simti in largul tau, in care poti lucra alaturi de colegi fara teama de a fi deranjat. Stim ca ideile marete au nevoie de un loc in care pot prinde viata si creste in siguranta. Tocmai de aceea, venim in intampinarea nevoilor tale cu viitorul tau birou. Biroul tau in spatiul nostru, deoarece am gandit sala de sedinte intocmai ca un birou primitor.

Tu decizi perioada in caare lucrezi. Noi te sprijinim. Iti punem la dispozitie o masa de lucru, scaune si o biblioteca plina de noutati financiar-contabile. Ai acces gratuit la wi-fi. Si nu am uitat nici de coffee break. E din partea noastra!

 

Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la adresa evenimente@ciel.ro!


Autor :