CIEL Romania iti face cea mai frumoasa surpriza de Paste: 50% discount!

Ta-daaam! O lasam pe Roxana Epure, Managing Partener CIEL Romania, sa iti dezvaluie cea mai avantajoasa oferta de pret din acest an a produselor CIEL:

“ Pentru noi, romanii, familia si traditiile sunt foarte importante. Ne plac sarbatorile si uneori imbratisam unele noi, nu neaparat romanesti, dar frumoase.

Pastele este una dintre sarbatorile importane pentru toti, iar noi, cei de la CIEL, respectam acest lucru. In acest sens, ti-am pregatit si o surpriza: ai 50% discount la toata gama noastra de produse, daca le achizitionezi in perioada 02.04 – 13.04.2018.

Asadar,  ai aceleasi servicii de suport tehnic, pe toate canalele de comunicare, aceleasi actualizari la zi (si stim cu totii cate au fost anul asta si cate vor sa mai fie, se pare!), totul la jumatate de pret.

Daca inca nu stii ce produse sa alegi, te invit sa le descoperi aici.

Inca nu stii cum te ajuta produsele CIEL? Mai jos ai cele mai importante avantaje:

Daca esti contabil, trebuie sa stii ca produsele noastre au multe automatizari, astfel incat tu sa castigi cat mai mult timp liber pentru tine si familia ta. Nu uita ca, doar cu cateva clickuri, poti scoate rapoartele acelea complexe si explicite  pe care ti le cer clientii tai, pentru analiza afacerilor lor. Si este important sa iti reamintim ca  utilizatorilor nostri li se intampla extrem de rar sa depuna rectificative, pentru ca au chei de verificare inainte de emiterea declaratiilor din programe.

Daca te afli in tabara antreprenorilor sau a business managerilor, vrem sa stii ca produsele noastre sunt de incredere pentru ca, inainte sa le prezentam, noi suntem primii care le testeaza si, mai apoi, le utilizeaza. Pentru ca da, si pe noi ne intereseaza sa avem control, sa putem face verificari, sa scadem timpul de consum al resursei umane si sa crestem responsabilitatea softului, cu scopul de a diminua costurile.”

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre functionalitatile produselor noastre, va stam la dispozitie cu informatii la numarul 021 9341.

Sarbatori Fericite!


Autor :