Cum reuseste CIEL Romania sa aiba produse apreciate de catre client?

Roxana Epure, GM CIEL Romania din 2009, ne arata cum reuseste CIEL Romania sa livreze actualizari de calitate la timp si fara costuri suplimentare, astfel incat sa-si multumeasca clientii, fie ei antreprenori, contabili, directori financiari etc:

“ CIEL Romania creeaza softuri de contabilitate si salarizare de mai mult de 26 de ani. Suntem foarte atenti cu expertiza acumulata de-a lungul anilor, intrucat ne dorim pentru clientii nostri produse de calitate, sigure si  actualizate. Astfel, consideram ca echipa noastra cuprinde atat tineri contabili, dar si contabilii care ne sunt clienti de multi ani: ei ne fac sugestii despre produsele pe care le folosesc azi, stiu avantajele produselor noastre mai vechi, le compara si trag concluzii, pe care noi le primim si  le implementam, in functie de prioritati. Facem acest lucru pentru ca ne place ca produsele noastre au crescut odata cu piata de contabili si antreprenori, care le apreciaza pentru ca sunt de calitate, sigure si actualizate la zi.

Ce facem pentru acest lucru? Pentru standardul de calitate sta martor faptul ca, intr-o lume a modificarilor dese de legislatie, facem imposibilul sa fim mereu la zi cu softurile si sa  acoperim toate bugurile pe versiunile noi, ceea ce, pentru un produs complex, care poate sa sustina afaceri din domenii diverse de industrie,  va asigur ca este un efort urias.

Produsele sunt sigure: pe de o parte se fac salvari locale (adica pe calculatorul utilizatorului), automatizate, ale datelor si, pe de alta parte, acordam o importanta majora cheilor de verificare, rapoartelor care, pentru utilizatorii contabili inseamna siguranta si somn linistit dupa depunerea declaratiilor, iar pentru antreprenori reprezinta asigurarea ca afacerea lor este <pe maini bune>.

Cele de mai sus sunt completate de un factor esential: produsele noastre sunt actualizate la timp. Ceea ce, mai ales in contextul multelor revizii fiscale care au dominat primele luni din 2018, sunt in numar foarte mare! Noi, echipa CIEL Romania, ne propunem sa fim partenerul vostru (antreprenori, contabili) si, tocmai de aceea, oricate modificari de legislatie s-ar publica anual in Monitorul Oficial, nu vom factura clientii suplimentar pentru acestea! Si acest lucru, dragii nostri, va promit ca nu se va schimba niciodata! “

Descopera si tu intreaga gama de produse si servicii CIEL Romania pe https://ciel.ro/produse/.


Autor :