Cum sa lupti cu „virusul care cere bani”? CIEL Romania te invata!

Bogdan Gradinaru, Client Division Manager in cadrul CIEL Romania, cu peste 10 ani de experiență în relațiile cu clienți (antreprenori, contabili, etc) din domeniul bancar, public și privat, ne arata solutia deselor modificari legislative:

O modificare legislativa este fix ca un virus care iti poate bloca activitatea, daca aplicatiile financiar-contabile utilizate nu permit, in timp util, accesul la versiuni noi in care sa regasesti implementata aceasta modificare.

Stim cu totii ca doar anuntul unui nou proiect legislativ ne ridica parul pe tot corpul si ne impune, aproape inconstient, sa adresam in neant urmatoarea intrebare : „Acum oare ce va mai fi?”.
Inima incepe sa bata mai tare, discutiile in care implicam diverse pareri mai avizate sau mai putin avizate isi fac loc, simtim ca pierdem controlul asupra fluxului de lucru si, in tandem cu toate aceste emotii, incepem sa punem presiune pe furnizorul aplicatiilor utilizate, pentru ca este mai simplu sa impartim presiunea.

La CIEL Romania stim acest lucru si ne pregatim cu tot ce este mai pozitiv pentru a trece impreuna peste noi si noi hopuri, de fiecare data cand acestea apar. Pentru ca stim ca este placut sa te simti in siguranta, tratam orice modificare legislativa cu prioritate 0 (zero) si ne asumam acest lucru in costul abonamentelor anuale indiferent de cat de lunga este lista cu modificarile legislative. Facem acest lucru de aproape 3 decenii si a devenit o obisnuinta. Intelegem ca, pentru a recapata controlul, este nevoie sa te poti baza pe ceea ce utilizezi si, nu in ultimul rand, platesti. Mentenanta oferita produselor software nu ar trebui sa se rezume doar la fixarea defectelor de aplicatie sau la ajutor in utilizare, ci ar trebui sa contina, in primul rand, acces rapid la functionalitatile noi introduse cu ocazia modificarii legislatiei.

In momentul in care mentenanta lunara / anuala nu acopera acest lucru de baza pentru a-ti putea desfasura nestingherit activitatea, devii captiv si constrans de contexte pe care nu le poti controla.
In momentul in care ti se solicita bani pentru a ti se implementa o modificare legislativa, nu putem discuta de o relatie de parteneriat in care ambii (atat furnizorul cat si clientul) castiga, ci de o relatie de dependenta, in care furnizorul castiga, iar clientul pierde. Constrangerea este o limitare a optiunilor, a posibilitatilor si te face captiv unui sistem si unui furnizor care nu te merita.

Intotdeauna CIEL Romania a militat pentru eliminarea constrangerilor de orice fel, pentru ca intelegem ca o relatie se bazeaza, in primul rand, pe incredere, acea care se castiga cu greu prin munca asidua, dar care, in acelasi timp, se pierde extrem de usor.
Astfel, o regula esentiala la CIEL Romania este ca orice modificari legislative, care pot bloca activitatea unor business-uri, se implementeaza cu prioritate 0 (zero), in mod gratuit, in baza mentenantei anuale.

Indemnul nostru de astazi este: Alegeti-va parteneri pe care sa va puteti baza!
Convinge-te si tu despre complexitatea si despre superioritatea tehnica a produsele CIEL Romania de aici.


Autor :