Inteligenta artificiala, noua fabrica de succes in afaceri

inteligenta artificiala
7 iulie 2020
editor
Citire: 5 min

Inca neexploatata la potentialul maxim, inteligenta artificiala (AI) face minuni in companii. Si nu se opreste aici. Va face parte din ce in ce mai mult din viata noastra. Vom intalnit AI aproape oriunde si ne vom bucura si ca client, si ca antreprenor ca operatiuni care inainte durau ore intregi pot fi facute aproape instant si de roboti care ne scapa de stres.

Ce este inteligenta artificiala: definitie pe intelesul tuturor

Inteligenta artificiala este orice tehnologie care imita inteligenta umana. Mai exact, AI reprezinta modalitatea prin care masinariile si softurile reusesc sa realizeze activitati pe care le fac oamenii.

Desi poate parea un concept SF, primele manifestari ale inteligentei artificiale au aparut dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, in programe de jocuri, special de sah. In prezent, inteligenta artificiala se regaseste in chatboti care converseaza cu clientii in magazine online. De asemenea, se afla si in asistenti vocali, cum este Alexa de la Amazon, care pot fi integrati in diverse echipamente (televizoare, boxe, masini de spalat, automobile). Dar nu doar atat.

De ce compania tare are nevoie de AI

Inteligenta artificiala exista si in softuri de automatizare a proceselor de lucru, cum este CIEL ERP, primul ERP cu inteligenta artificiala din Romania. Practic, prin instrumente moderne si inovare, tehnologia folosita de CIEL poate inlocui gesturi, poate realiza operatiuni umane repetitive si poate realiza task-uri mai repede decat oamenii si la un cost accesibil.

Descopera CIEL ERP, primul ERP cu inteligenta artificiala

Evolutia tehnologica favorizeaza atat de mult activitatea dintr-un business incat, daca amani modernizarea companiei, ii permiti concurentei sa castige mai mult. Asa ca este timpul sa indraznesti sa ai tinte mai mari in business si sa lasi lucrurile marunte in baza tehnologiei. Profita de avantajele AI si creste valoarea afacerii tale!

Beneficii aduse de inteligenta artificiala

5 pasi pentru a implementa inteligenta artificiala in afacerea ta

Temerea fata de schimbare este de inteles. Cei mai reticenti la tehnologie sunt angajatii si asta pentru ca vor avea de a face cu un soft nou. Pentru a-i ajuta sa se obisnuiasca cu robotii software adusi in firma, pune in aplicare urmatoarele idei:

 1. familiarizeaza-i cu AI – sustine scurte prezentari sau ofera-le ghiduri despre cum munca lor va fi mai usor de facut
 2. ofera-le ocazia sa testeze in prima fazaCIEL ERP poate fi testat gratuit pentru a vedea cat de simplu pot fi indeplinite task-urile repetitive
 3. indentifica problemele pe care vrei sa le rezolvi prin inteligenta artificiala
 4. gaseste solutia potrivita pentru ceea ce vrei sa obtii prin implementarea AI
 5. apeleaza la companii de incredere si specialistii care sa iti ofere tehnologia si sprijinul de care ai nevoie

Important de mentionat este ca inteligenta artificiala nu inlocuieste angajatii. Este adevarat ca, odata ce reduce volumul de munca, in timp nu mai este nevoie sa angajezi persoane pentru activitati repetitive. Insa, in fond, tehnologia moderna este un sprijin real pentru angajati si business-uri. Astfel, oamenii vor face lucruri mai valoroase si vof fi mai putin stresati in timp ce cresc performanta business-ului. De aceea, inteligenta artificiala va fi noua fabrica de succes in afaceri.

, , , , ,
Ti-a placut articolul? Da-l mai departe pe:
Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
 • Peste 50 000 de utilizatori;
 • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
 • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
 • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
 • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
 • Cel mai complex portofoliu de servicii;
 • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO