Participa la Caravana Primaverii!

Ti-am pregatit o zi intensa de traininguri si dezbateri in care vei afla cele mai importante noutati fiscale de la profesionisti de top din industria financiar-contabila!

Te asteptam pe 16 martie la Sibiu sa inveti alaturi de specialistii nostri cele mai utile tehnici de lucru in aplicatia CIEL V7. Afla cum sa iti eficientizezi munca lucrand cu cel mai performant software financiar-contabil si participa la sesiuni interactive de networking! In plus, ai posibilitatea de a interactiona cu doi speakeri de baza: Cristian Rapcencu si Horatiu Hagiu!

 

Numar de locuri limitat! Accesul se face exclusiv pe baza de inregistrare!

 

Afla mai multe detalii despre Caravana Primaverii de aici!

Detalii eveniment:

Caravana Primaverii

16 martie, Sibiu

Rezerva-ti un loc in sala!

Trimite datele tale pe evenimente@ciel.ro sau suna-ne: CIEL Romania – Dep. Vanzari 021 201 53 20

 

Pret:

  • Bilet pentru o persoana: 300 lei/persoana
  • 2 Persoane: 450 lei/2 persoane
  • Early Booking 1 Martie: 250 lei/persoana

 

Program Caravana Primaverii:

 

9.00 – 9.30: Inregistrarea participantilor. Welcome coffee

9.30 – 10.00: Opening speech – Roxana Epure, GM, CIEL Romania

10.00 – 11.30: Noutati Fiscale 2017 cu impact major in activitatea entitatilor juridice – Cristian Rapcencu, Lect univ dr., ASE & Managing Partner Accounting Leader

11.30 – 12.00: Coffee Break & Networking

12.00 – 12.30: Partener

12.30 – 13.00: Partener

13.00 – 14.30: Lunch & Networking

14.30 – 15.30: Partener

15.30 – 17.30: CIEL – sesiune Q&A CIEL Romania

 

ANULAREA INSCRIERII

Retragerea: Orice retragere trebuie anuntata cu cel putin doua saptamani inainte de inceperea evenimentului, prin telefon sau email. In aceasta situatie, taxa de participare va fi returnata, in procent de 50% retinuta pentru rezervarea si ocuparea locului disponibil. Taxa de participare nu va fi returnata daca retragerea participarii de la eveniment are loc cu mai putin de doua saptamani inainte de data inceperii evenimentului.

Delegarea: Daca dupa inscrierea la eveniment te afli in imposibilitatea de a participa, poti delega o alta persoana sa participe in locul tau, fara a plati o taxa aditionala. In aceasta zituatie, trebuie doar sa trimiti un e-mail de informare cu coordonatele persoanei delegate.

Absenta: In cazul in care ai confirmat si platit taxa si nu ai participat la eveniment, neanuntandu-ne de absenta cu cel putin doua saptamani inainte, taxa nu va fi returnata. In cazul participarii partiale la eveniment (un numar limitat de ore), nu vei beneficia de reducerea sau restituirea taxei achitate.

 


Autor :