Solutii ERP – Ce sunt, cum sa le integrezi in afacerea ta si ce beneficii ofera?

29 octombrie 2019

Cand cauti termenul ERP pe internet, volumul de informatii pe care il gasesti poate fi putin coplesitor. Fiecare website pare sa aiba propria definitie a softurilor ERP, iar o implementare a acestor solutii poate fi diferita de urmatoarea. Astfel de diferente evidentiaza, insa, flexibilitatea care face din ERP o unealta atat de puternica pentru afaceri.

Ce sunt solutiile ERP?

Cum poti integra solutiile ERP in afacerea ta?

Ce beneficii ofera solutiile ERP?

Ce sunt solutiile ERP?

Enterprise resource planning (ERP) se refera la un tip de software folosit de companii pentru a-si manageria activitatile zilnice de achizitii, project management, managementul riscului, resurse umane, managementul lantului de aprovizionare, contabilitate etc. Un program ERP complet, asa cum este CIEL ERP, include si managementul performantei intreprinderii, caracteristica ce ajuta la planificarea, previziunea si raportarea rezultatelor financiare ale unei organizatii

In ziua de azi, softurile ERP sunt esentiale pentru managerierea a mii de afaceri de toate marimile si din toate industriile. Pentru aceste companii, solutiile ERP reprezinta un element la fel de indispensabil precum electricitatea.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/achievement-american-analysis-3855287/

Cum poti integra solutiile ERP in afacerea ta?

Ceea ce face un soft ERP atat de complex este faptul ca firma A il va folosi intr-un mod diferit fata de firma B. Fiecare implementare este personalizata in functie de nevoile afacerii, astfel ca exista variatii considerabile de la o industrie la alta si o afacere la alta. 

Indiferent ce ERP alegi, scopul principal este acela de a simplifica operatiunile si de a integra mai multe sisteme intr-unul singur. Poti alege sa integrezi oricare sau chiar toate dintre urmatoarele sisteme, in functie de nevoile companiei si de ceea ce ofera furnizorul ERP pentru care ai optat.

Ce beneficii ofera solutiile ERP?

Prin urmare, avand in vedere nenumaratele optiuni de integrare si beneficiile solutiilor ERP, nu este de mirare ca tot mai multe firme aleg sa foloseasca aceste softuri. Pentru a te bucura in totalitate de ceea ce poate oferi o aplicatie ERP, intra in legatura cu specialistii care administreaza sisteme integrate precum CIEL ERP, iar ei iti vor recomanda softul potrivit afacerii tale.

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO