Plantele la birou, o multime de benficii! CIEL Romania ti le dezvaluie

Trebuie sa recunoastem! In domeniul nostru financiar – contabil, cea mai mare perioada a timpului ne-o petrecem la birou. Asadar, de ce sa nu ne facem mediul de lucru mai placut atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al sanatatii noastre?  CIEL Romania ne dezvaluie cum putem sa facem acest lucru:

Un mod simplu prin care mediul de lucru devine mai placut este o planta in biroul nostru. De ce?

Pentru ca, pe langa faptul ca aduc o pata de culoare biroului, plantele vin insotite si de o multime de beneficii pentru angajati, dintre care amintim:

  • purifica aerul de noxe;
  • imbunatatesc calitatea vietii angajatilor;
  • reduc oboseala si stresul;
  • plante birou inseamna oxigen, iar oxigenul inseamna viata.

Nu te-am convins inca? Iti prezentam si un studiu realizat de catre cei de la Washington State University, care a avut drept scop analiza concediilor mediale luate de angajati si numarul plantelor aflate in birourile acestora. Studiul a fost realizat pe un esantion de 385 de persoane.

Acestia au concluzionat ca existenta unui numar mai mare de plante la birou inseamna un numar mai mic de concedii medicale. Motivele sunt cele amintite mai sus.

Daca te-ai hotarat sa iti alegi o planta pentru biroul tau, iti putem face si cateva recomandari : dracena, palmierul doamnei, cactusul, crassula (arborele de jad), filodendronul, crizantema.

Si, nu uita ca iti poti usura viata de la birou folosind produsele CIEL Romania. Te poti convinge chiar acum de acest lucru!