Prajiturile copilariei in amintirile colegilor de la CIEL Romania

Fiecare dintre noi, om de afaceri de succes sau simplu angajat, avem mancaruri preferate din copilarie, al caror gust ne trimite instantaneu in trecut, in cea mai frumoasa perioada din viata, cand ne jucam si nu aveam prea multe griji. Dintre acele bunatati, cel mai des ne amintim de dulciurile pregatite cu mult drag (si uneori din mai nimic) de catre mamele si bunicile noastre, deserturi pe care le savuram cu mare placere, impreuna cu familia sau cu prietenii.

Am aflat de la cativa colegi de la CIEL Romania care era <dulcele> copilariei lor si ce il facea atat de deosebit – am fost uimita de avalansa de raspunsuri si de emotia pe care am trezit-o cu intrebarea mea: cozonacul, salamul de biscuiti, placinta cu mere sau cornuletele cu nuca sunt doar cateva dintre cele mai mentionate dulciuri pe care ei le adorau, pur si simplu.

Descopera mai jos raspunsurile lor si adu-ti aminte care era prajitura ta preferata, ca noi am plecat in sala de sedinte – a adus cineva galusti cu prune!

Catalina Mocanu, Director Financiar

Cand ma gandesc la prajiturile copilariei, imi aduc mereu aminte de unele care nu erau cele mai gustoase, dar, pentru ca erau facute de bunicile si strabunicile noastre, cu dragoste pentru noi, le depasesc acum, peste ani, in importanta, pe oricare altele. Vorbesc de lingura de dulceata cu paharul de apa rece alaturat, de scovergile pe care bunica le numeste “apa, paie si bataie”, de gogosile simple pe care le coceam impreuna. Le simt gustul cu inima pentru ca sunt acele dulciuri pe care ni le faceau exact atunci cand nu aveau in camara ingredientele pentru ceva mai complicat, dar aveau inima plina de iubire.

Florentina Ilie, Suport Tehnic

Cand eram mica, imi placea mult sa mananc orez cu lapte si muuuulta scortisoara; cateodata adaugam scortisoara si in castronul surorii mele (ei nu ii placea gustul de scortisoara si asa imi ramanea mie mai mult :))).

Ana Vizireanu, Brand Manager

Dulcele meu preferat din copilarie este placinta cu mere. Atat eu, cat si fratele meu, asteptam cu nerabdare ziua de sambata, atunci cand, impreuna cu mami, ne jucam in bucatarie si faceam cea mai delicioasa placinta pentru noi. Imi amintesc si acum de momentul in care adaugam pe ascuns mai mult zahar in mere, fara sa vada mama (era secretul nostru, al copiilor). Si da, de fiecare data ne certa mama pentru ca nu aveam rabdare sa se raceasca.

In ziua de azi, desi sunt mai rare momentele in care reusim sa ne strangem toti trei, inca mai reusim sa facem placinta impreuna, de data asta fiecare are artibutiile bine impartite si, da, tot fierbinte o mancam.

Adrian Ionel, Departamentul Dezvoltare

In copilarie, imi placea sa mananc orice tip de prajitura de casa, insa preferatele mele erau eclerele. Si intotdeauna erau mai gustoase cand le savuram impreuna cu prietenii mei.

Ancuta Mirion, Departamentul Vanzari

Hmm, eu nu ma pot limita sa aleg un singur tip de prajitura. Imi placeau mult atat piscoturile si cornuletele, cat si cozonacul si placinta cu mere. Imi amintesc de bunicii mei si erau pregatite de bunica si mama, cu ajutorul meu si al surorii mele.

Daca vrei sa afli mai multe despre oamenii din echipa CIEL Romania sau ti-ai dori sa lucrezi cu noi, te asteptam aici.

Autor : CIEL Romania