TA-DAAAM: CIEL Romania iti ofera MEGA-REDUCERI!

De Bogdan Gradinaru, Director Dezvoltare Produse CIEL Romania

Draga antreprenorule / CEO / GM, acum ai 50% reducere la orice produs din gama Standard si la orice upgrade de la gama Standard la gama Professional!

De ce acest cadou? Inca de la inceputul primaverii, am inceput sa scriem, pentru tine, pe fiecare frunza, o promisiune. Si am scris-o de atatea ori, incat simtim ca este momentul oportun sa o impartasim cu tine.

In aceasta perioada, in pragul Sarbatorilor Pascale, iti spunem ca esti grozav si iti multumim printr-o campanie de mega-reduceri la produsele CIEL.

Te invitam sa descoperi, fara nici o obligatie, cele 3 solutii in care credem cu tarie, (ca si intreaga comunitate CIEL) pentru a genera si a obtine rezultate reale care sa-ti imbunatateasca afacerea. Nu este vorba de magie sau de povesti, ci este vorba de concret, de solutia software care sa iti aduca valoare dovedita si care sa iti fie partener in orice obiectiv pe care ti-l propui.

Am conceput pentru tine o campanie care se va derula in perioada 15 – 30 aprilie. Exact, printre cozonaci, pasti, oua vopsite si cadouri pentru parteneri, dorim sa-ti coloram perioada cu economii. Economiseste imbunatatindu-ti, in acelasi timp, toate fluxurile de lucru din companie. Eficientizeaza-ti procesele de business deoarece cu solutiile CIEL poti raspunde facil la toate nevoile din companie.

Solutiile CIEL iti automatizeaza activitatile recurente, astfel incat timpul castigat sa il poti investi in activitati creative sau in activitati pe care, pana acum, nu le-ai putut demara. Este o sansa sa te poti bucura, in sfarsit, de transparenta, coerenta, siguranta, in citirea si analiza informatiilor cu privire la situatia afacerii tale. Mai mult, cea mai mare bogatie este ca vei putea lua decizii mult mai rapid si mult mai rationale, bazandu-te pe date consistente. Cuvantul „blocaj” nu trebuie sa existe in vocabularul de zi cu zi!

Niciodata nu este prea tarziu sa imbratisezi schimbarea care sa te faca mai puternic in industria in care activezi. Solutiile CIEL au totul inclus pentru a te ajuta sa devii astfel! Meriti sa faci parte din elita profesionistilor, deoarece tu esti un profesionist! Iar unui profesionist trebuie sa ii punem la dispozitie servicii premium si solutii software care sa se ridice la nivelul asteptarilor sale. Noi, la CIEL, suntem pregatiti sa iti oferim mai mult!

Tu esti pregatit pentru mai mult?

Cele 3 solutii de care spuneam mai sus nu sunt magice. Sunt solutii pe care le poti aplica chiar acum. Sunt solutii care nu te obliga la nimic, sunt o investitie minima cu beneficii maxime. Formula de business cea mai simpla: cumperi unul – obtii unul. DAR, datorita campaniei pe care am pregatit-o pentru tine in perioada 15 – 30 Aprilie, vei putea cumpara unul si sa obtii mai multe.

Aplica urmatoarele solutii chiar acum!

Solutia nr 1 – Scrie-ne pe adresa contact@ciel.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon 021.9341, chiar dupa citirea acestor randuri, pentru a-ti face cunostinta, mai in detaliu, cu sistemele CIEL. Acesta este un semn din partea noastra. Da-ne si tu un semn pentru a ne cunoaste!

Produsele CIEL Romania – https://ciel.ro/produse/

Solutia nr 2 – Fii deschis si impartaseste-ne nevoile tale de business. Hai sa discutam si iti promit ca vom face orice este posibil pentru a-ti oferi consultanta si suportul necesar pentru imbunatatirea proceselor din cadrul companiei, facand cele mai bune alegeri pentru tine. Scrie-ne la contact@ciel.ro sau hai sa ne auzim telefonic (021.9341). Abia asteptam sa te cunoastem!

Solutia nr 3 – Implementam impreuna solutia si ne bucuram impreuna de rezultatele tale pozitive. Pentru noi este extrem de emotionant sa vedem cum partenerii nostri cresc alaturi de noi. Te asteptam si pe tine in comunitatea CIEL pentru ca suntem siguri ca te-ai potrivi de minune! Da-ne acum un semn pe contact@ciel.ro sau la 021.9341 pentru a trece la urmatoarea etapa din colaborarea noastra!

Promisiunea pe care am tot scris-o de la inceputul primaverii are legatura cu campania pe care ti-am pregatit-o pentru perioada 15 – 30 Aprilie.

Atunci cand spunem ca iti apreciem afacerea, chiar o facem!

Si pentru ca dorim sa iti oferim mai multa flexibilitate si solutii mai adaptabile pe nevoile tale de business, iti facem alegerea mult mai usoara!

Iata ce cadouri iti oferim:

Ai 50% reducere la orice produs din gama Standard si la orice upgrade de la gama Standard la gama Professional!

Poti alege chiar acum modulele care se potrivesc specificului activitatii tale sau poti intra in legatura cu noi pentru a discuta si pentru a face cele mai bune alegeri avand in vedere si strategiile tale de dezvoltare a afacerii:

CIEL Gestiune: softul care te ajuta sa ai o imagine clara asupra afacerii tale, prin multimea de rapoarte si care iti ia de pe cap neplacuta activitate administrativa de management al stocurilor, cu tot ce implica acest lucru: inventar, notificari de stoc 0, documente aferente etc.;

CIEL Productie: softul care simplifica activitatea adiministrativa de productie, ca tu sa te concentrezi pe procesul creativ;

CIEL Distributie: softul care te ajuta sa vinzi mai repede, mai usor, mai bine;

CIEL Contracte: softul care iti da timp liber, luandu-ti de pe cap activitatea administrativa a contractelor cu furnizorii, instiintarile si termenele limita catre ei, toate se fac automatizat;

CIEL Salarii: softul care iti da viziune asupra costurilor cu angajatii;

CIEL Contabilitate: singurul software din Romania care munceste in locul tau (si al contabilului tau, care va aprecia) si iti da timp liber;

CIEL Imobilizari: softul care te ghideaza sa intocmesti usor planul de amortizari si sa calculezi profitabilitatea si investitiile pentru clientul tau;

CIEL Audit si Revizuire: ai mereu date pentru analize si situatii financiare.

 


Autor : Bogdan Gradinaru, Director Dezvoltare Produse CIEL Romania