Tehnologia Cloud pentru HR – Cum pot sa beneficieze companiile?

Companiile sunt intr-o miscare continua, lucru si mai mult vizibil datorita evolutiei tehnologiei si a utilizarii ei in toate domeniile. Tinerii angajati nu au cunoscut cum este sa lucrezi fara internet.
Solutiile bazate pe Cloud sunt folosite cu succes in cele mai importante domenii de activitate, dat fiind eficienta pe care o ofera.
Unul dintre avantajele Cloud-ului il reprezinta centralizarea datelor. Pentru o companie acest lucru inseamna o organizare impecabila si acces facil la informatie. In cazul resurselor umane, prezenta tuturor datelor angajatilor intr-o singura locatie este un real beneficiu.

Viata inainte de Cloud
Aplicatiile traditionale de business au fost mereu complicate si foarte costisitoare. Pentru ca acestea sa poata sa ruleze era necesar un server dedicat (ale carui configuratii trebuiau sa fie potrivite pentru resursele pe care aplicatia le consuma si pentru cate calculatoare se aflau in companie).
Serverul trebuia depozitat adecvat, putea fi situatia cand era nevoie de un spatiu destul de mare. Pentru instalare, configurare, testare, rulare, securizare, era nevoie de o intreaga echipa de specialisti. Administratorul IT avea acces la camera serverului, el fiind nelipsit din companie.

Ce inseamna Cloud?

Astazi pentru ca o aplicatie de business sa fie folosita, nu mai este nevoie computerul sa indeplineasca anumite cerinte de performanta, nu mai este nevoie nici de server. Cloud-ul inseamna accesul la informatie datorita internetului. Prin urmare, nu mai vorbim de un software care trebuie instalat pe calculator si pastrate toate CD-urile aferente.
Acum totul se bazeaza exclusiv pe internet. Se economiseste timp pentru ca nu mai exista instalare, bani pentru ca nu se mai apeleaza la o echipa de specialisti IT sau sa se plateasca chirie pentru camera tehnica.
Daca alegi o aplicatie Cloud este nevoie doar de conexiunea la internet. Deschizi browserul, te conectezi cu user si parola si incepi sa folosesti aplicatia.

Avantajele Cloud-ului

– eliminarea multimii de hartii: sa gasesti informatia de care ai nevoie nu va mai implica sa cauti prin dosare si mormane de hartii; ai toate datele importante intr-un singur loc, in Cloud, deci acces facil la informatie, fara a mai pierde timp important;
– mobilitate si eficienta: o aplicatie bazata pe Cloud iti ofera libertatea de a avea acces la ea oriunde, oricand, deci de pe orice dispozitiv, fie smartphone sau tableta; importanta este doar conexiunea la internet; acest lucru permite o flexibilitate foarte mare, de exemplu sa lucrezi intr-o zi de vineri de acasa;
– setari preferentiale: accesul la informatie poate fi dat in functie de fiecare utilizator in parte (setari diferite); in felul acesta vor avea acces la datele private despre angajati doar persoanele desemnate din companie;
– securitatea datelor: chiar daca s-a stricat calculatorul, informatia nu se pierde; ea este permanent stocata in siguranta si oricand accesibila datorita internetului;

CIEL Salarii Cloud

Ai o companie mica si te gandesti la un program de salarii gratuit? Este important sa stii ca CIEL Salarii Cloud inseamna un cost mai mult decat avantajos. Principiul este platesti cat consumi, mai precis per salariat/contract. 1 salariat = 1 credit. In plus, pentru a testa programul ai un numar de 5 credite gratuit.
Dat fiind tehnologia Cloud, iti faci cont si accesezi aplicatia in aproximativ un minut. Te ocupi de salarizare inclusiv de la laptopul personal, daca cel mic avea febra si a trebuit sa ramai cu el acasa.
Daca inainte, in cazul aplicatiilor traditionale, orice update insemna o noua instalare, acum toate actualizarile se fac in mod automat. Deci tii pasul cu schimbarea fara sa consumi timp si energie.
CIEL Salarii Cloud nu inseamna ca trebuie sa te obisnuiesti cu un program nou. Este intuitiv, de la prima utilizare il vei folosi simplu si rapid. Obtii primul stat de plata in 6 minute.
Echipa Ciel iti sta la dispozitie pentru a iti raspunde cum programul de salarii bazat pe Cloud sa fie utilizat eficient, cu maxim de beneficii si in compania ta.

Tel: 021 201 53 20
E-mail: cloud@ciel.ro


Autor :