Unii fac, altii vorbesc! – CIEL Romania

Mereu te-am obisnuit sa fim alaturi de tine si cand am promis, ne-am si tinut de cuvant. Facem acest lucru de 27 de ani si faptul ca peste 100.000 dintre voi ati ales sa va fim parteneri de business, nu face altceva decat sa ne bucure si sa ne confirme increderea voastra in serviciile noastre.

Roxana Epure, Managing Partner CIEL Romania, ne impartaseste gandurile ei despre piata de servicii de software financiar-contabile si despre promisiunile facute fata de consumatori.

Alege inteligent si eficient din prima ca sa nu regreti mai tarziu

”Ma deranjeaza profund campaniile de marketing care induc in eroare consumatorul si exprimarile bombastice, exagerate despre un serviciu, un produs sau un discount. Cum ar zice un colaborator si prieten de-al nostru, “mult marketing pentru nimic”.

Au tot fost cazuri ca inainte de un eveniment mare de lansare sau de Black Friday preturile sa fie crescute pentru ca mai apoi sa fie reduse. Multi jucatori din industria de soft-uri financiar-contabile nu fac exceptie de la regula si se aliniaza cu trendurile din piata.

De asemenea, sunt producatori care folosesc cuvinte mari despre un lucru banal despre care comunica ca va schimba lumea sau despre produse care nu exista. Sunt batalii pe declaratii care mai de care si promisiuni de functii nemaintalnite, iar toate acestea raman, de cele mai multe ori, la stadiul de vorbe in vant. Din pacate, aceste lucruri fac deservicii atat consumatorului final, cat si industriei de dezvoltare software.

Consumatorul devine sceptic si trateaza printr-un filtru unic si furnizorii cinstiti, pierde timp cu verificari amanuntite chiar si cand nu e necesar, pentru ca a experimentat discount-ul dintr-un pret umflat cu cateva zile inainte de Black Friday. Si uite asa si ceilalti distribuitori sunt afectati de un timp mare de decizie al consumatorului care, in incercarea de a-si asigura investitia, devine un auditor involuntar al pietei de software.

Noi, la CIEL Romania, nu suntem fara cusur, dar avem principii sanatoase de business. Calitatea e foarte importanta pentru noi, iar acesta este un subiect care ramane mereu pe masa, in discutiile interne. Aceasta se traduce in cateva atribute obligatorii pentru produsele si serviciile noastre:

  • stabilitatea aplicatiilor;
  • perspectiva lor de dezvoltare corecta;
  • flexibilitatea in consecinta schimbarilor de piata si a cerintelor clientilor nostri.

La nivel de utilizare zilnica, clientii nostri beneficiaza de lipsa bug-urilor, implementarea unui flux de lucru pana la capat, import automat complet, suport fara limita de numar de apelari, implementari ale noilor legi si altele.

Tratam cu simtul raspunderii modulele de Conta si de Salarii, in care modificarile legislative se intampla atat de des, mai ales in ultimii 2-3 ani. Acestea nu sunt produse unde e acceptabil sa iti scape o data un document, o nota si sa “inchizi ochii”.

Uite aici noi credem ca suntem fara cusur si luam in serios acest aspect, chiar si atunci cand piata ne-a cerut un “merge si asa”, noi am zis NU. Am preferat sa mergem pe calitate si stabilitate si sa vindem mai putin, decat sa dezamagim in piata. Am primit in schimb increderea contabililor si sefilor de afacere care lucreaza in programele noastre.

Ne vom stradui mereu sa va intelegem business-ul, sa fim partenerii vostri pe drumul spre identificarea sau construirea solutiei optime. Vom promite doar ce putem face, vom livra la timp si ne vom asuma toate implementarile cauzate de nenumaratele modificari ale Codului Fiscal sau al Muncii care vor avea loc intr-un an.

Si, nu in ultimul rand, vom comunica mult mai bine ceea ce facem, unde am ajuns si incotro ne indreptam, astfel incat sa fim mereu aproape de comunitatea celor interesati de solutii de business eficiente.

Rugamintea pe care o adresez celor care isi doresc sa-si digitalizeze afacerea este sa verifice promisiunile furnizorilor de software, sa foloseasca si argumente rationale in luarea deciziilor de achizitie. Mai mult, sa ia in calcul si fapul ca o schimbare viitoare va fi lenta, dificila si greu de vandut in companie.”

Indiferent ce vei face, asigura-te mereu ca este cea mai buna si singura solutie pentru afacerea ta. Gandeste in permanenta pe termen lung si alege calitatea inaintea pretului.

Asa cum am promis mereu, noi, CIEL Romania, facem lucruri. Dovada stau cele 23 de solutii dezvoltate pentru fiecare tip de business. Descopera-le si tu avantajele!


Autor : Roxana Epure, Managing Partner CIEL Romania