Caravana CIEL Romania – Sibiu

27 iunie 2017

Anul acesta am continuat traditia evenimentelor CIEL Romania. In data de 16 martie am dat start primei caravane CIEL Romania din anul 2017. Evenimentul s-a desfasurat in Sibiu, hotel IBIS, in prezenta a 100 de participanti si invitati.

In cadrul Caravanei CIEL Sibiu am luat parte la o zi intensa de traininguri si dezbateri axate pe cele mai importante noutati fiscale de top din industria financiar-contabila. In plus, am descoperit impreuna cele mai utile tehnici de lucru in aplicatia software CIEL V7.

Alaturi de invitatii nostri, Cristian Rapcencu si Elena Stoian, specialist in domeniul financiar contabil, am dezbatut teme legate de noutatile fiscal din 2017 cu impact major in activitatea entitatilor juridice, aprofundand si notiuni specifice de TVA.

Sesiuni de brainstorming, networking, discutii si analize – toate acestea au facut din Caravana CIEL Romania de la Sibiu un eveniment de succes.

[av_gallery ids=’16398,16397,16396,16395′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’4′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ custom_class=” av_uid=’av-pg1w09′]

 

Solutii pentru
contabili
Solutii pentru
companii
Recomandarile clientilor
Recomandarile noastre

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO