Cariera ta la CIEL

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Acestea sunt pozitiile disponibile in acest moment:
[/av_textblock]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’toggle’ sort=” custom_class=”]
[av_toggle title=’Senior Web Developer’ tags=”]

TU esti urmatorul Senior Web Developer care contribuie la dezvoltarea produselor CIEL Romania. Ne diferentiem substantial prin faptul ca avem o echipa poliglota tehnologic; de asemenea, lucram la propriile aplicatii financiar contabile si de management al afacerii, nu ale altora, fie ele outsourcing sau filiale de companii straine. Suntem deci o echipa 100% romaneasca.

Responsabilitati Back-end :

• Dezvoltarea de microservicii folosind Node.JS (backend services)
• Design-ul si dezvoltarea de API-uri REST si integrarea cu API-uri legacy (e.g. SOAP) si documentarea acestora folosind Swagger
• Utilizarea de baze de date relationale (e.g. SQL Server) si non-relationale (e.g. Couchbase, Neo4j)
• Folosirea de message oriented middlware (evenimente si cozi de mesaje) cu tehnologii precum RabbitMQ, AMQP
• Dezvoltarea si integrarea cu servicii de infrastructura pentru microservicii precum registru de servicii (e.g. HashiCorp Consul), circuit breakers (e.g. Histrix), logging (e.g. LogStash), configuration service, load balancers, etc
• Aplicarea principiilor de high availability si horizontal scalability precum si a variatelor pattern-uri de cloud computing
• Scrierea de teste unitare si de integrare

Responsabilitati Front-end :

• Conceperea de UI/UX design wireframes
• Dezvoltarea de user-facing features
• Construirea unui catalog de componente UI reutilizabile
• Asigurarea fezabilitatii tehnice a design-ului UI/UX
• Optimizarea front-end-ului pentru performanta si scalabilitate
• Asigurarea validarii tuturor elementelor de user input inainte de submisia catre back-end
• Colaborarea cu ceilalti membri ai echipei si stakeholderi
• Scrierea de teste automate pentru front-end

Abilitati necesare Back-end:
• Cunostinte de dezvoltare in JavaScript, in principal, dar nu exclusiv, folsind Node.JS
• Intelegerea unui framework JavaScript de client-side scripting si UI, precum AngularJS, KnockoutJS, BackboneJS, ReactJS reprezinta un avantaj.
• O buna intelegere a mecanismului de tratare a request-urilor asincrone, update-urilor partiale ale paginilor, AJAX, Single Page Applications, REST APIs, SOAP APIs
• Cunostinte despre tehnologiile web .NET (ASP, etc) reprezinta un avantaj.
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de versionare, precum Git / TFS

Abilitati necesare Front-end:
• Intelegere aprofundata a tehnologiilor de web markup, inclusiv HTML5, CSS3
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de pre-procesare server-side CSS, precum LESS / SASS
• Intelegere aprofundata a cel putin unui framework JavaScript de client-side scripting si UI, precum JQuery, NodeJS, MEAN, Meteor, AngularJS, KnockoutJS, BackboneJS, ReactJS, MeteorJS
• O buna intelegere a mecanismului de tratare a request-urilor asincrone, update-urilor partiale ale paginilor, AJAX, Single Page Applications, REST APIs, SOAP APIs
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de procesare de imagini (crop, resize, mici ajustari), precum Gimp, Photoshop.
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de wireframing precum Axure reprezinta un avantaj.
• Cunostinte despre tehnologiile web .NET (ASP, etc) reprezinta un avantaj.
• Intelegere aprofundata a problemelor de compatibilitate cross-browser si a modalitatilor de evitare a acestora.
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de versionare, precum Git / TFS
• O buna intelegere a principiilor SEO.

De ce ai alege sa lucrezi la CIEL Romania?

1) Echipa de programatori este foarte bine pregatita din punct de vedere tehnic. Astfel incat, cu siguranta, vei gasi aici, mentorii de care ai nevoie pentru a evolua cat mai repede
2) Vei lucra la o aplicatie financiar – contabila de top. De la bun inceput, ai certitudinea, ca nu vei fi mutat zilnic de pe un proiect pe altul.
3) Te vei dezvolta profesional pe o nisa cheie. Industria Fintech este in plina ascensiune. Faptul ca te vei specializa ca developer in Fintech va reprezenta un punct cheie pentru evolutia carierei tale.

Asteptam CV-ul tau la adresa jobs@ciel.ro

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Business client service specialist’ tags=”]
 Care vor fi responsabilitatile tale in echipa  CIEL?

Vei oferi clientilor asistenta pentru solutiile financiar – contabile si de management al afacerii furnizate de catre CIEL, de la distanta sau la sediul acestora, pentru probleme de utilizare, instalare si depanare.

Cum dorim sa fii tu?

 Ce iti oferim?

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Business Developer’ tags=”]
Cine suntem:

CIEL Romania este prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii financiar-contabile si management al afacerii. Cu o experienta pe piata software din Romania de 27 de ani, am reusit de-a lungul timpului sa oferim partenerilor nostri cele mai bune aplicatii, sa ne adaptam in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre clientii nostri, sa ascultam, sa analizam si de cele mai multe ori sa implementam cerintele celor peste 100.000 de utilizatori.

Ce ne dorim?

Suntem in cautarea unui Business Developer, care sa aduca utilizatori noi pentru CIEL V7 ERP, dar si pentru solutiile noastre in cloud, pe care le dezvoltam cu priceperea si atentia care ne caracterizeaza. Tinem cont de sugestiile clientilor nostri, de altfel, acesta este modul in care am imbogatit constant cu functionalitati noi, dar mai ales practice, aplicatiile noastre. Suntem empatici, intelegem si respectam specificul fiecarei afaceri, asa ca asteptam asta si de la noul nostru coleg.

Ce profil cautam?

Ce vei face?

Ce iti oferim?

De ce sa alegi sa lucrezi la noi?

 1. Echipa CIEL este in continua crestere si deciziile de schimbare pe care le luam sunt strans legate de schimbarile pietei
 2. Suntem o echipa unita, toate deciziile de management si business se iau la sediul din Unirii, rapid si eficient
 3. Vei oferi companiilor un brand care exista pe piata din 1991, ceea ce arata calitatea produselor si serviciilor oferite, pe care o si confirma peste 100.000 de utilizatori
 4. Opiniile, parerile, propunerile tale sunt mai mult decat binevenite, se discuta in echipa si probabil se vor transforma in actiuni ale companiei.

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Front Office Assistant’ tags=”]
Care va fi rolul tau in familia CIEL?

Esti prima interfata a firmei cu clientii si partenerii, putem spune chiar un  ambasador, rol in care trebuie sa fii o gazda primitoare, atenta, indiferent ca preiei si directionezi telefoanele sau intampini vizitatorii si le raspunzi la intrebari.

Ca orice ambasador, trebuie sa ai abilitati de comunicare si relationare atat cu colegii, cat si cu partenerii firmei.

In atributiile tale intra si activitati de contabilitate primara (facturare in special), dar si o serie de atributii specifice departamentului comercial care te vor ajuta sa te dezvolti profesional. De asemenea, vei gestiona serviciile de curierat si corespondenta, activitati de protocol si alte activitati  administrative.

Cum ne dorim sa fii tu?

O persoana vesela, cu initiativa, responsabila, implicata, organizata, avand capacitatea de a prioritiza si preocupata sa isi dezvolte cunostintele si competentele. In plus, trebuie sa cunosti o limba de circulatie internationala, sa te descurci in utilizarea pachetului MS Office si sa iti placa activitatea pe care o faci.

Ce iti oferim:

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Programator .NET’ tags=”]
Ce ne dorim de la tine:

Tu ar trebui sa stii in primul rand foarte bine C# (minim framework 4.0) deoarece folosim concepte avansate si tehnici de optimizare, iar unele dintre acestea sunt specifice limbajului: compilare de cod in timpul rularii (folosind fie Reflection.Emit, fie Expression trees), generare de proxy-uri in timpul rularii, generare de cod inainte de compilare folosind T4 templates etc. Pentru noi orice problema de complexitate cel mult polinomiala este rezolvabila in practica.

In DAL folosim Entity Framework 6+ impreuna cu un framework dezvoltat in house. Noi mergem pe ideea ca orice problema simpla o rezolvam cu LINQ to Entities, iar lucrurile complexe le rezolvam folosind API-uri de nivel mai jos (proceduri stocate, views, diverse metode de mapare la runtime a unor interogari etc.).

Se misca o fereastra foarte greu? O functie se executa intr-un timp dubios de mare? Ne-ar placea sa ai cunostinte legate de partea teoretica/algoritmica, sa cunosti ce inseamna o functie de hashing, cand este folosita metoda GetHashCode si cum trebuie gandita ea, notatia big O etc. Dovedind ca stii aceste lucruri ne vei intari convingerea ca vei fi capabil sa faci fata unor astfel de provocari.

In zona de logica de prezentare folosim un framework dezvoltat in-house ce respecta paradigma “Presentation Model”. Componentele de UI sunt furnizate de DevExpress (deci nu ar fi rau sa avem inca un specialist pe aceste controale).

Produsele noastre sunt structurate intr-o arhitectura moderna, deci ar fi bine sa ai si cunostinte legate de arhitectura software in general, atat la nivel enterprise (EA patterns) precum si la nivel de cod (minim GOF patterns). De asemenea, ar fi frumos sa cunosti si sa respecti principii de programare precum DRY, SOLID etc.

Pe langa produsele principale, noi avem multe proiecte in desfasurare, pe foarte multe zone (Cloud computing, web, aplicatii android pe diverse device-uri etc.); am putea gasi un loc pentru tine si in cadrul acestor proiecte.

Ce iti oferim:

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Social Media Specialist’ tags=”]
Cine suntem: 

Esti in cautarea unui job part-time/ full-time? Avem pentru tine un loc in echipa noastra de marketing. Mai exact cautam un Social Media Specialist, o persoana dornica sa isi imbunatateasca cunostintele si sa aduca un plus de talent echipei noastre.

 Cum ne dorim sa fii tu?

Ce iti oferim:

[/av_toggle]
[av_toggle title=’Senior .NET Developer’ tags=”]
Suntem in cautarea unui Senior .NET Developer care sa contribuie la dezvoltarea produselor noastre; o persoana care sa gaseasca solutii rapide si inteligente la cerintele clientilor nostri. Lucram la propriile aplicații, nu ale altora, fie ele outsourcing sau filiale de companii straine. Suntem o echipa 100% romaneasca.

Abilitati necesare:

• Cunostinte avansate de dezvoltare in limbajul C# si Microsoft .NET Framework (minim 4.0); Visual Studio 2015+
• Cunostinte de OOP, Design Patterns
• LINQ; lucrul cu colectii
• Experienta in utilizarea bazelor de date: MS SQL Server & Entity Framework (modelarea datelor, interogari, lucrul cu proceduri stocate / view-uri / functii, optimizari)
• Experienta in utilizarea rapoartelor (Crystal Reports, DevExpress, Reporting Services)
• Bune cunostinte de utilizare a serviciilor web (REST, SOAP, WSDL, JSON) & standarde XML (XML, XML Schema, XLST, XPath etc)
• Experienta in programarea paralela si asincrona
• O buna intelegere a sabloanelor de proiectare (ex. Presentation Model)
• Cunostinte de folosire a tool-urilor de versionare, precum GIT / TFS
• Buna capacitate de a lucra independent, dar si ca membru al echipei
• Experienta cu componentele DevExpress reprezinta un avantaj

Responsabilitati:

• Analiza, dezvoltarea si imbunatatirea aplicatiilor Windows Forms
• Realizarea de implementari conform cerintelor clientilor
• Crearea de rapoarte cu preluarea datelor din SQL;
• Crearea de servicii REST si integrarea cu alte API-uri externe
• Utilizarea de baze de date MS SQL
• Scrierea de teste unitare si de integrare
• Asigurarea unui nivel corespunzator de calitate a codului scris, conform standardelor interne
• Utilizarea metodologiei SCRUM

De ce sa lucrezi la CIEL Romania?

• Vei lucra la o aplicatie financiar-contabila de top. Ai certitudinea inca de la inceput ca nu vei trece de la un proiect la altul
• Vei face parte dintr-o echipa tanara si entuziasta
• Vei putea contribui la dezvoltarea primului soft financiar- contabil din Romania
• Te vei bucura de un salariu competitiv insotit de alte beneficii
• Vei lucra intr-un sediu din centrul capitalei
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Trimite-ne CV-ul tau pe jobs@ciel.ro sau completeaza formularul de mai jos.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

 • Max. file size: 1 GB.
 • Max. file size: 1 GB.

[/av_textblock]

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
 • Peste 50 000 de utilizatori;
 • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
 • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
 • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
 • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
 • Cel mai complex portofoliu de servicii;
 • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO