Am lansat CIEL Simplu, versiunea 7.58, Iulie 2017

Au fost aduse modificari majore asupra functionalitatilor, inclusiv actualizarea D394.  Cea mai importanta modificare este faptul ca actualizarile legislative vor fi disponibile prin versiuni noi, fara a avea incheiat abonament de mentenanta!

 

CIEL Simplu este echipat cu o noua suita de functionalitati, sub o alta forma. Multe din functionalitatile existente au fost scoase in afara produsului pentru a avea la indemana o aplicatie intuitiva, usor de utilizat, care sa ofere fluxurile de baza utilizate la scara larga de catre utilizatorii nostri. CIEL Simplu trebuie sa ramana adaptat stilului tau de lucru si, din acest motiv, vei regasi pe site-ul www.ciel.ro la sectiunea PRODUSE, lista de functionalitati care vor fi disponibile in aplicatie incepand cu 17 iulie.

 

Mentionam faptul ca:

1.  In cazul in care doresti sa utilizezi forma actuala a aplicatiei CIEL Simplu, este necesar sa NU faci actualizare la ultima versiune.

2.  In cazul in care decizi sa faci actualizarea la ultima versiune, functionalitatile existente in pagina produsului CIEL Simplu sunt singurele pe care le vei mai putea utiliza. In consecinta, nici documentele emise pana la aceasta data nu vor mai putea fi accesate, de exemplu: comenzile de vanzare  sau avizele generate.

3. CIEL iti ofera suportul necesar pentru a face upgrade de la CIEL Simplu la CIEL V7 Standard la preturi avantajoase (licenta gratuita + discount la achizitia de abonament) pentru a te bucura in continuare de o aplicatie software complexa, care sa acopere toate nevoile tale de business.

 

Pentru detalii, te rugam sa contactezi Departamentul Comercial la adresa de e-mail vanzari@ciel.ro sau la numarul de telefon 021.201.53.20


Autor :