Am intrebat clientii de ce iubesc CIEL

CIEL V7 reprezinta pentru noi software-ul potrivit la momentul potrivit. Nu ne putem imagina desfasurarea in conditii optime a activitatii noastre fara CIEL V7 – o aplicatie intr-adevar revolutionara nu doar prin constructia ei, ci si prin faptul ca, odata cu ea, beneficiezi de aportul unei intregi echipe de specialisti care sunt mereu alaturi de tine, te sprijina, tin cont de cerintele tale si iti ofera cu promptitudine cele mai optime solutii. Multumim CIEL Romania!

Ec. Cristian TrutaContabil sef - SC SEMTEST-BVN SA, Targu-Mures

Achizitia CIEL V7 a fost cea mai buna alegere facuta ca sa imi usureze munca. Este o solutie completa de contabilitate si gestiune. In plus, nu prezinta probleme de transfer, genereaza declaratiile care sunt actualizate in aplicatie si este o aplicatie extrem de prietenoasa prin usurinta cu care intocmesti rapoartele.

Marica TeklaDir. Economic - Industrial Plast S.R.L.

Va multumim pentru suportul acordat si dorim sa va informam asupra modului in care unul dintre angajatii dvs din call-center-ul de support pentru CIEL Salarii a tratat problema avuta de catre societatea noastra in incheierea D112 pentru luna noiembrie 2017[…] Ne dorim sa colaboram in continuare cu acest gen de persoane competente, atente, bine pregatite si cu multa diligenta fata de problemele clientilor. Ruxandra este un exemplu de professionalism si atitudine pro-client. Felicitari pentru asemenea angajati si mult success in continuare.

Andra TeodorescuHR Manager - AON RISK SOLUTIONS

Multumim echipei pentru profesionalism si promptitudinea de care au dat dovada in colaborarea cu FiNEXPERT ! O echipa cooperanta si deschisa la idei noi ! Impreuna putem atinge CIEL-ul ?

Maria Virlan - Accounting ManagerFiNEXPERT Consulting

Am inceput colaborarea cu CIEL in acest an. Eram in cautarea unui solutii care sa ne permita atat administrarea contractelor cu clientii, cat si gestionarea eficienta a stocurilor din organizatie, si bineinteles sa ofere un raport bun calitate – pret. Echipa CIEL ne-a convins in primul rand prin deschiderea de a gasi solutii adapate cerintelor noastre de business. Pana la acest moment am reusit sa demaram utilizarea softului pe doua unitati din grupul nostru de firme si suntem foarte multumiti de rezultate.

Alina StefanGRANOR SRL

Lucrez cu CIEL V7 din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes in dezvoltarea aplicatiei in viitor!

Florin StancuAGRICOVER GROUP

O asemenea colaborare cu oameni tineri, profesionisti care sa se gandeasca in primul rand la client ma face sa uit incet, incet perioadele foarte lungi de timp in care efectiv nu aveam decat cateva persoane cu care puteam discuta. […] Acum pentru mine in sfarsit CIEL a ajuns sa reprezinte mai mult decat un nume: ComplexitateInovatieEvolutieLibertate. Sper sa fie asa mult timp de acum inainte. Cu speranta ca acest an se va incheia frumos si linistit pentru noi toti, va dorim numai bine si multe realizari pe mai departe.’

Mariana IancuNova Cont Consulting SRL

…doresc sa va multumesc pentru amabilitate, promptitudine, deschidere si receptivitate, intalnirea avuta la sediul CIEL Romania fiind una foarte constructiva, oferindu-ne reale sperante in ceea ce priveste gasirea unor solutii cu privire la solicitarile noastre. […] iar cand treceti prin Targu Mures va asteptam cu drag sa ne treceti pragul. 🙂

Ec. Cristian TrutaContabil sef - SC SEMTEST-BVN SA, Targu-Mures

Lucrez cu CIEL V7 din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes in dezvoltarea aplicatiei in viitor!

Florin StancuAGRICOVER GROUP

CIEL V7 face parte acum din echipa noastra. Cu o interfata moderna si prietenoasa, el rezolva repede si eficient complexele probleme din domeniul financiar-contabil. Te indruma, te sprijina si te invata. Si el este CIEL V7.

Dan SanduSEVIM IMPEX

Alegerea companiei CIEL Romania, pentru a-mi eficientiza fluxurile de business ale companiei, s-a dovedit a fi foarte inspirata. Sunt foarte incantat de cum au decurs discutiile privind modificarile de program de care aveam nevoie la CIEL Android V7. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor in primul rand datorita excelentei profesionale de care persoanele tehnice au dat dovada. Astept cu interes continuarea colaborarii si sunt sigur ca exista loc de dezvoltari mult, mult mai ample in zona de Android!

Mihalascu ViorelNEXT LEVEL BUSINESS

Achizitia CIEL V7 a fost cea mai buna alegere facuta ca sa imi usureze munca. Este o solutie completa de contabilitate si gestiune. In plus, nu prezinta probleme de transfer, genereaza declaratiile care sunt actualizate in aplicatie si este o aplicatie extrem de prietenoasa prin usurinta cu care intocmesti rapoartele.

Marica TeklaDir. Economic - Industrial Plast S.R.L.

CIEL este cel mai bun program in care am lucrat vreodata. O aplicatie integrata pe care o folosesti lucrand pe o singura baza de date. Ai un plus de eficienta in operarea documentelor si ai un control mai bun asupra datelor. Multumesc!

Mighiu ElenaContabil autorizat -S.C. Mecalen S.R.L.

Concordanta intre program si legislatia actuala;
Configurarea aplicatiei CIEL V7 in functie de nevoile clientului.

Lihtetchi MarianaCercetator, S.C. INAR S.A.

Sunt fericita sa folosesc aplicatia software financiar-contabila CIEL V7! Imi asigura mobilitate si o eficientizare ridicata. Un plus de valoare este si serviciul de Asistenta Tehnica este disponibil 12 ore/zi; care ma consiliaza cand am nevoie.

Balog NicoletaInspector resurse umane -S.C. CIBIN S.R.L

CIEL reprezinta pentru mine un cumul de elemente pozitive: serviciile WEB existente; introducerea facila a datelor si posibilitatilor de cautare a acestora; posibilitatea introducerii datelor fara a fi nevoie sa efectuezi o redeschidere si multe alte functionalitati care imi usureaza munca.

Matan CristinaEconomist - S.C. D&D Safe S.R.L.

Pentru mine sunteti fantastici ca am gasit, in sfarsit, o aplicatie dezvoltata si pe sistemul Android. Multumesc

Simion Cristina-AndreeaEconomist -S.C. Cuantum Premium A&S S.R.L.

Apreciez CIEL V7 pentru excelenta facilitate de a putea alege contul din lista de conturi care se deschide in aplicatie; si ai posibilitatea de afisare in lei a conturilor in valuta si a cursului valutar.

Ianosi Andreeva DimitrovaContabil - Biserica Adventista de Ziua a Saptea (Conferinta Transilvania de Sud)

Aplicatia software financiar-contabila CIEL V7 se poate folosi si pe telefon. Pe langa interfata prietenoasa, cel mai mult imi place ca pot lista mai multe rapoarte detaliate.

Faur AndreeaContabil - S.C. Contex Audit Activ S.R.L
 • Ai la dispozitie aplicatii pentru contabilitate, gestiune si imobilizari in acelasi program;
 • Poti modifica foarte usor anumite documente in gestiune. In plus, poti pune aceste documente in temporar sau le poti sterge.
Moldovan Georgeta VirginiaEconomist - Duolexacont S.R.L.

Flexibilitatea pe care mi-o ofera, deoarece pot lista rapoarte cu diverse criterii alese de catre mine.

Decebal MedaExpert contabil - Birou expert contabil Decebal Meda

Am posibilitatea de a realiza import sau export de date din alte aplicatii. In plus, pot efectua atat importul, cat si exportul din CIEL V7 spre alte aplicatii.

Rotariu LuciaProgramator - Euro-Motor S.R.L.

Poti realiza un transfer direct de date in contabilitate.

Draghici MihaelaFct. Economic, Industrial Plast S.R.L.
 • Este un software de ultima generatie;
 • Are o interfata atragatoare;
 • Ai un control mai bun asupra datelor.
Radulescu AdrianEconomist, S.C. IPTANA S.R.L.

Poate fi personalizat;
Ai o siguranta asupra datelor;
Este un modul integrat care dispune de o baza comuna;
Iti pune la dispozitie diverse raportari.

Popa IonutSales, Exaan
 •  Actualizarea automata a partenerilor cu informatiile din mfinante.ro;
 • Legarea la magazinul online;
 • Incarcarea pe mai multe gestiuni simultan in cadrul aceluiasi NIR.
Marculescu IoanelaDirector Economic, Global Accounting Team S.R.L.
 • Posibilitatea de modificare si accesare a datelor dintr-o fereastra in alta (ex. introducerea si modificarea partenerilor/sabloanelor din factura de cumparare);
 • Reunirea aplicatiilor (contabilitate/gestiune/imobilizari);
 • Acces usor la informatii.
Podarica AnnemarieAdministrator/Director Economic, Activity Consulting A&A S.R.L.

Clienti


 

Parteneri