25 DE ANI CIEL Romania

La 25 ani de ani de activitate CIEL Romania, pe data de 14 decembrie 2016, am sarbatorit impreuna alaturi de clienti si parteneri.

Fiecare poveste are un inceput. Primii pasi, primele reusite, primele obiective atinse cu succes. Insa povestea CIEL România este mult mai complexa. Din 1991 ne-am dorit sa lucram cu specialisti, sa ne aliniem la mediul legislativ autohton prin identicarea nevoilor utilizatorilor si imprimarea unui standard, devenit etalon. Fiecare pas a necesitat determinare, resurse si o tehnologie adaptata nevoilor specifce.

Daca am reusit sa depasim cu succes provocarile aparute de-a lungul timpului, acest lucru s-a datorat faptului ca toti am impartasit aceeasi viziune: furnizarea de solutii stabile si performante. Credem in proiectele clientilor nostri si ne-am asigurat ca ora de ora, declaratie cu declaratie, le suntem alaturi si ca reprezentam acel partener de incredere de care ei au nevoie. Am incredere ca vom duce la capat cu succes alte proiecte la fel de importante pentru antreprenorii si profesionistii din mediul financiar-contabil. Vom scrie impreuna alte povesti frumoase, povesti care vor deveni file din istoria personala a fiecarui client pe care il vom insoti in urmatorii ani.


Autor :