CIEL Conta Liberala

Esti liber profesionist sau tii evidenta contabilitatii pentru liberi profesionisti? Pentru tine am dezvoltat CIEL Conta Liberala pornind de la feedback-urile clientilor, astfel incat sa putem veni in intampinarea nevoilor tale. Cu o interfata user-friendly si moderna, aceasta aplicatie software financiar-contabila iti usureaza munca si te ajuta sa lucrezi mai eficient! Te ajutam sa lucrezi corect si sa beneficiezi de cele mai importante informatii intr-o forma usor de parcurs si iti punem la dispozitie o gama extinsa de rapoarte. CIEL Conta Liberala este dezvoltata pe baza unui mecanism complex de alocare a cheltuielilor si a veniturilor pe centre de cost. In plus, pentru a iti oferi timp, ai posibilitatea de a cumula centrele de cost in GRUPE DE CENTRE DE COST. Functionalitati care te salveaza
  • Poti utiliza centre de cost
  • In functie de specificul activitatii, iti poti defini oricate informatii aditionale pe care le aloci pe diverse entitati in aplicatie (parteneri, articole, documente etc.)
  • Ai posibilitatea sa asociezi conturile de pe debit si credit pentru un cont. Poti sa efectuezi aceasta operatiune pentru orice cont din planul de conturi
  • Automat, ca sa castigi si mai mult timp, generezi toate declaratiile necesare (300,390,392,394)
  • Poti introduce, modifica, sterge posturi
  • Beneficiezi de o lista complexa de rapoarte care sa iti asigure o vedere de ansamblu si detaliu asupra activitatii
Avantajele tale cu CIEL Conta Liberala CONTROL Ai controlul absolut asupra activitatii TIMP Castigi timp introducand datele rapid, utilizand o tehnologie sigura si flexibila, care iti ofera un flux automatizat de lucru si poti gestiona pe aceeasi licenta un numar nelimitat de societati, datele fiind colectate, in timp real, pe serverul central IMAGINE Automatizarea activitatii iti permite sa furnizezi informatii in timp real clientilor tai atunci cand acestia au nevoie de ele PERSPECTIVA Atentia pe care o acordam mereu noilor tehnologii, asigurandu-ne ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung, iti ofera siguranta stabilitatii si posibilitatilor de dezvoltare. ANALIZA Ai rapoarte care sa iti permita sa analizezi in detaliu activitatea in orice moment. COST FIX Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.

Testimoniale clienti

CIEL, o aplicatie intuitiva care acopera toate cerintele contabile, fiscale si manageriale! In cei 15 ani de colaborare echipa CIEL a reusit sa faca fata cu brio tuturor solicitarilor noastre si modificarilor legislative!

Florica CiraManaging partner Finaco
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20