Program de contabilitate CIEL Conta

 • Activitatea mecanica de introducere a datelor intr-un program de contabilitate ofera mult mai putina eficienta si productivitate fata de solutiile software care se bazeaza, in primul rand, pe automatizare. Deoarece stim ca iti doresti viteza in introducerea documentelor, flexibilitate si usurinta in utilizare, am creat pentru tine cea mai buna aplicatie de contabilitate pentru care automatizarea este primul nostru interes.
 • Un program de contabilitate, pe langa faptul ca iti simplifica munca, iti ofera totodata si mai mult timp pentru tine. Intr-o lume competitiva, cand gestionarea informatiei in mod rapid poate face diferenta, un soft de contabilitate inseamna rezultate de succes, unde erorile, intarzierile, lipsa datelor nu isi gasesc loc.
 • CIEL ofera o aplicatie software de contabilitate menita sa raspunda cerintelor actuale ale contabilului, pentru a fi conectat permanent la informatia de interes, astfel incat nimic din procesele repetitive, de rutina sa nu faca parte din activitatea sa. Orice modificare legislativa inseamna si o actualizare automata in program.
 • Emiterea rapoartelor de analiza financiara are loc in cel mai scurt timp, toate datele dorite sunt afisate imediat.

Functionalitati care te salveaza

Generezi automat extrasul bancar direct in nota contabila! Iata cum vei putea face acest lucru in doar cateva minute :
 • Iti descarci (sau il primesti de la banca) extrasul bancar din aplicatia online a bancii, in format PDF. Acest fisier PDF contine toate tranzactiile din luna pe contul tau bancar
 • Inainte de a incarca extrasul in format PDF, este necesar sa iti configurezi o singura data, conturile contabile pentru fiecare tip de tranzactie in parte din meniul „Scaneaza documente”-„Extrase bancare”- „Configurare tranzactii”. Vei regasi acolo cateva tranzactii generale deja configurate de catre noi. Prin butonul de adaugare, iti poti completa lista si cu alte tipuri de tranzactii
 • Dupa configurare, accesezi meniul „Scaneaza documente”-„Extrase bancare”- „Extrase bancare” unde prin butonul „Adauga fisiere” iti selectezi extrasul tau bancar in format PDF dupa care dai „Importa”
 • In partea de jos a ferestrei, vor fi extrase toate tranzactiile si se vor completa automat urmatoarele informatii:
  1. IBAN-ul tau si contul contabil aferent asa cum este configurat in meniul Nomenclatoare-Conturi-Conturi la banci;
  2. Nr doc de incasare / plata asa cum se regaseste trecut in tranzactia din extrasul bancar;
  3. Data tranzactiei;
  4. Tipul tranzactiei – asa cum este definit de catre banca cu care lucrezi;
  5. Partenerul – daca acesta se afla deja in baza ta de date;
  6. Contul contabil aferent tipului de tranzactie – asa cum ti l-ai definit in „Configurare tranzactii”;
  7. Valoarea incasarii / platii;
  8. Observatiile din cadrul tranzactiei – asa cum se regaseste ea in extras.
 • Tot ce mai este necesar sa faci este sa apesi pe butonul „Genereaza extras” si GATA – ai obtinut automat, in doar cateva secunde, un extras de banca valid si/sau o nota contabila de tip banca aferenta.

Avantajele tale cu CIEL CONTA

 • ESTI INDEPENDENT
 • Nu mai e necesar sa astepti ca clientul tau sa ceara de la banca fisierul MT lunar. Practic, nu mai esti dependent de banca cu care lucreaza clientul tau
 • REDUCI STRESUL
 • Trimiterea extrasului in pdf e la indemana oricand, nu mai asteptati raspunsul bancii lunar pentru a putea importa operatiunile bancare
 • REDUCI TIMPUL DE LUCRU
 • 15 secunde dureaza importul de extras bancar in PDF versus timp nedeterminat pentru a obtine fisierul MT in fiecare luna
 • REDUCI COSTURILE
 • NU MAI AI COSTURI PENTRU FISIERELE BANCILOR Cost mai mic al timpul de introducere a datelor, poti sa lucrezi pentru mai multi clienti
 • CONTROL
 • Ai controlul absolut asigurat asupra confidentialitatii datelor, gestionand drepturile pe care le au angajatii tai. Asadar, se seteaza drepturi diferite de acces pentru angajati, astfel incat informatia care se doreste securizata va fi disponibila doar pentru persoanele vizate.
 • TIMP
 • Castigi timp introducand datele rapid, utilizand o tehnologie sigura si flexibila, care iti ofera un flux automatizat de lucru si poti gestiona pe aceeasi licenta un numar nelimitat de societati si puncte de lucru, datele fiind colectate, in timp real, pe serverul central. Un program de contabilitate te ajuta sa oferi plus valoare companiei tale. Activitatile pe care le desfasori nu vor contine factorul repetitiv sau timpi morti in cautarea informatiei dorite.
 • IMAGINE
 • Verificarea manuala a partenerilor, astfel incat sa te asiguri ca datele acestora sunt corecte, este istorie. Acum ai siguranta validitatii datelor asigurata prin verificarea si extragerea datelor partenerilor de pe portalul MFinante, inclusiv verificarea celor care au TVA la incasare.
 • PERSPECTIVA
 • Atentia pe care o acordam mereu noilor tehnologii, asigurandu-ne ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung, iti ofera siguranta stabilitatii si posibilitatilor de dezvoltare. Un soft de contabilitate in care stii ca ai incredere, se cunoaste de la prima accesare, iar Ciel Conta iti pune la dispozitie demo gratuit.
 • ANALIZA
 • Ai rapoarte care sa iti permita sa analizezi in detaliu orice situatie financiara. Ai la dispozitie peste 150 de rapoarte contabile, financiare, comerciale: pe cifre de afaceri, pe diferite dimensiuni de interes, pe centre de cost, pe articole, pe terti, de analiza financiara si comerciala etc.
 • COST FIX
 • Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor. In felul acesta este usor sa existe un control al finantelor.
 • MOTIVARE
 • A folosi un program de contabilitate adaptat continuu noutatilor din piata reprezinta un puternic factor motivator. Ajutorul si sprijinul pe care programele inteligente le ofera, in acest caz Ciel Conta, reusesc sa bucure utilizatorul, sa il motiveze. Productivitatea muncii nu va intarzia sa apara.
 • INTERFATA PRIETENOASA
 • Cu totii ne dorim ca in munca noastra zilnica, in locul tabelelor, a hartiilor si dosarelor, sa avem totul centralizat, organizat intr-un software usor de folosit, cu o interfata prietenoasa, ce poate fi chiar personalizata. CIEL Conta este un program de contabilitate placut, inclusiv din punct de vedere grafic si al experientei de utilizare.

Testimoniale clienti

La inceputul afacerii mereu aveam dureri de cap si ezitari cauzate de modificarile dinamice ale cadrului legislativ fiscal si complexitatea notelor contabile la diverse operatiuni in premiera. Dar de cand ne-am decis sa automatizam fluxul gestiunii documentare prin modulele dedicate CIEL, am constatat precizie sporita in evidenta stocurilor, soldurilor pe Parteneri si obligatiilor de plata a taxelor si impozitelor, precum si mai multa siguranța in administrarea afacerii si asumarii deciziilor insemnante.
Apreciem ajutorul/solutia comunicata si suportul prietenos in derularea colaborarii. Si evident recomandam cu incredere CIEL pentru antreprenorii preocupati de o crestere stabila.

Vladimir PlesovschihDirector Feya Service Sewing

Am folosit toate versiunile de CIEL, iar echipa CIEL m-a ajutat mereu cand am avut nevoie. Ma simt in siguranta cu CIEL Conta, stiu ca datele sunt corecte, mai ales ca volumul nostru de operatiuni e foarte mare. In plus, au gasit solutii si pe specificul nostru si deja suntem mai mult decat parteneri!
Ne-au personalizat aplicatia pe fluxurile noastre de lucru astfel incat sa putem face import la fisierele de incasare prin POS si a fisierelor de vanzari. Inregistrarea facturilor de clienti si furnizori ne permit generarea tuturor rapoartelor de care avem nevoie. O parte importanta este aceea ca, se poate interveni asupra unei inregistrari pentru a fi modificata. Modulul de mijloace fixe, integrat in conta, a fost o solutie binevenita pentru a castiga timp.

Eugenia SavaDirector financiar Meli Melo

Multumesc Madalina pentru amabilitate si pentru rabdare. Folosesc programul de contabilitate din anul 1996 si pot sa spun ca este cel mai tare, trebuie sa recunosc ca fara asistenta din partea dumneavoastra cred ca as fi renuntat de mult. Dupa cateva sugestii reusesc de fiecare data sa folosesc cu placere programul. Multumesc Madalina si tuturor ’’ Madalinelor’’!

Violeta MagheraPF

O amintire deloc placuta pentru noi este aceea cand foloseam inregistrarea documentelor pe hartie, lucru care genera multe greseli, ne era greu sa cautam in NIR-uri date din trecut, pierdeam mult timp si nici nu puteam sa avem un control bun asupra cifrelor. Acest lucru ne-a determinat sa cautam o solutie care sa ne ajute. Asa am ajuns sa folosim serviciile CIEL care ne-au oferit inregistrarea electronica a datelor, numarul de inregistrari eronate a scazut si acum ne este foarte simplu sa cautam un anumit document. Pot spune ca, de cand folosesc CIEL, am un control mult mai bun asupra informatiilor financiare, pentru ca pot sa am acces oricand si de oriunde. Recomand serviciile CIEL Romania!

Claudiu VasileDirector Comercial Unimec

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOIPF
 
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20