• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

Program de contabilitate CIEL Conta

Viteza, flexibilitate si usurinta

Viteza, flexibilitate si usurinta

Activitatea mecanica de introducere a datelor intr-un program de contabilitate ofera mult mai putina eficienta si productivitate fata de solutiile software care se bazeaza, in primul rand, pe automatizare. Deoarece stim ca iti doresti viteza in introducerea documentelor, flexibilitate si usurinta in utilizare, am creat pentru tine cea mai buna aplicatie de contabilitate pentru care automatizarea este primul nostru interes.

Descarca DEMO

Un program de contabilitate, pe langa faptul ca iti simplifica munca, iti ofera totodata si mai mult timp pentru tine. Intr-o lume competitiva, cand gestionarea informatiei in mod rapid poate face diferenta, un soft de contabilitate inseamna rezultate de succes, unde erorile, intarzierile, lipsa datelor nu isi gasesc loc.

CIEL ofera o aplicatie software de contabilitate menita sa raspunda cerintelor actuale ale contabilului, pentru a fi conectat permanent la informatia de interes, astfel incat nimic din procesele repetitive, de rutina sa nu faca parte din activitatea sa. Orice modificare legislativa inseamna si o actualizare automata in program.

1. Utilizezi un nomenclator de parteneri si produse/servicii unice, integrate cu partea de vanzari/achizitii, adica alaturi de un modul de gestiune

2. Utilizezi reglementari interne, prestabilite, astfel incat angajatii tai sa aplice acelasi proces

3. Automatizarea proceselor pentru a nu pierde timp cu activitatile manuale. In plus, generarea automata a facturilor recurente, la data scadenta, iti asigura siguranta faptului ca nu exista intarzieri in emiterea acestora, imbunatatind astfel procesul de management al contractelor

4. Validarea electronica a contractelor pentru a evita “plimbarea hartiilor”

5. Urmarirea proactiva a reinnoirilor si a scadentelor pentru a avea acces intotdeauna la actualizarile curente. Urmaresti astfel cu precizie in ce etapa se afla fiecare contract

Functionalitati care te salveaza

Asocierea documentelor la contracte

Ai asocierea documentelor aferente fiecarui contract.

Preluarea automata a cantitatilor si preturilor din alte documente

In CIEL Conta ai preluarea automata a cantitatilor si preturilor din alte documente.

Activarea sau dezactivarea liniilor din contract, adica a elementelor facturabile

In orice moment poti sa activezi/ dezactivezi anumite linii din contract.

Calcularea automata a intarzierilor la plata si a penalitatilor

In cazul in care ai intrazieri la plata facturilor ai calcularea automata a intarzierilor la plata si a penalitatilor.

Acordarea de reduceri sau aplicarea de majorari

In functie de diferite criterii, poti sa acorzi reduceri sau majorari pentru un anumit produs.

Configurarea intervalelor de facturare si contorizare

Stabilesti care este perioada in care iti facturezi clientii.

Generarea automata de documente

Pe baza contractelor pe care le ai, poti sa setezi generarea automata a anumitor documente.

Urmarirea facturilor generate si a facturilor ramase de generat

Stii ce facturi au fost generate, dar si ce facturi urmeaza sa fie realizate.

Import extrase / Generare note

Importi extrasele bancare MT940 in CIEL Conta si obtii automat notele contabile de tip banca fara a mai fi nevoit sa introduci manual, linie cu linie, fiecare inregistrare din extras

Descarca DEMO

Avantajele tale cu CIEL CONTA

ESTI INDEPENDENT
Nu mai e necesar sa astepti ca clientul tau sa ceara de la banca fisierul MT lunar. Practic, nu mai esti dependent de banca cu care lucreaza clientul tau.
REDUCI STRESUL
Trimiterea extrasului in pdf e la indemana oricand, nu mai asteptati raspunsul bancii lunar pentru a putea importa operatiunile bancare.
MICSOREZI TIMPUL DE LUCRU
15 secunde dureaza importul de extras bancar in PDF versus timp nedeterminat pentru a obtine fisierul MT in fiecare luna.
DIMINIUEZI COSTURILE
NU MAI AI COSTURI PENTRU FISIERELE BANCILOR Cost mai mic al timpul de introducere a datelor, poti sa lucrezi pentru mai multi clienti.
CONTROL
Ai controlul absolut asigurat asupra confidentialitatii datelor, gestionand drepturile pe care le au angajatii tai. Asadar, se seteaza drepturi diferite de acces pentru angajati, astfel incat informatia care se doreste securizata va fi disponibila doar pentru persoanele vizate.
TIMP
Castigi timp introducand datele rapid, utilizand o tehnologie sigura si flexibila, care iti ofera un flux automatizat de lucru si poti gestiona pe aceeasi licenta un numar nelimitat de societati si puncte de lucru, datele fiind colectate, in timp real, pe serverul central. Un program de contabilitate te ajuta sa oferi plus valoare companiei tale. Activitatile pe care le desfasori nu vor contine factorul repetitiv sau timpi morti in cautarea informatiei dorite.
Vreau DEMO
de la 250 EUR
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Conta

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOI, PF
La inceputul afacerii mereu aveam dureri de cap si ezitari cauzate de modificarile dinamice ale cadrului legislativ fiscal si complexitatea notelor contabile la diverse operatiuni in premiera. Dar de cand ne-am decis sa automatizam fluxul gestiunii documentare prin modulele dedicate CIEL, am constatat precizie sporita in evidenta stocurilor, soldurilor pe Parteneri si obligatiilor de plata a taxelor si impozitelor, precum si mai multa siguranța in administrarea afacerii si asumarii deciziilor insemnante.

Apreciem ajutorul/solutia comunicata si suportul prietenos in derularea colaborarii. Si evident recomandam cu incredere CIEL pentru antreprenorii preocupati de o crestere stabila.

Vladimir Plesovschih, Director Feya Service Sewing
Am folosit toate versiunile de CIEL, iar echipa CIEL m-a ajutat mereu cand am avut nevoie. Ma simt in siguranta cu CIEL Conta, stiu ca datele sunt corecte, mai ales ca volumul nostru de operatiuni e foarte mare. In plus, au gasit solutii si pe specificul nostru si deja suntem mai mult decat parteneri!

Ne-au personalizat aplicatia pe fluxurile noastre de lucru astfel incat sa putem face import la fisierele de incasare prin POS si a fisierelor de vanzari. Inregistrarea facturilor de clienti si furnizori ne permit generarea tuturor rapoartelor de care avem nevoie. O parte importanta este aceea ca, se poate interveni asupra unei inregistrari pentru a fi modificata. Modulul de mijloace fixe, integrat in conta, a fost o solutie binevenita pentru a castiga timp.

Eugenia Sava, Director financiar Meli Melo
Multumesc Madalina pentru amabilitate si pentru rabdare. Folosesc programul de contabilitate din anul 1996 si pot sa spun ca este cel mai tare, trebuie sa recunosc ca fara asistenta din partea dumneavoastra cred ca as fi renuntat de mult. Dupa cateva sugestii reusesc de fiecare data sa folosesc cu placere programul. Multumesc Madalina si tuturor ’’ Madalinelor’’!

Violeta Maghera, PF
O amintire deloc placuta pentru noi este aceea cand foloseam inregistrarea documentelor pe hartie, lucru care genera multe greseli, ne era greu sa cautam in NIR-uri date din trecut, pierdeam mult timp si nici nu puteam sa avem un control bun asupra cifrelor. Acest lucru ne-a determinat sa cautam o solutie care sa ne ajute. Asa am ajuns sa folosim serviciile CIEL care ne-au oferit inregistrarea electronica a datelor, numarul de inregistrari eronate a scazut si acum ne este foarte simplu sa cautam un anumit document. Pot spune ca, de cand folosesc CIEL, am un control mult mai bun asupra informatiilor financiare, pentru ca pot sa am acces oricand si de oriunde. Recomand serviciile CIEL Romania!

Claudiu Vasile, Director Comercial Unimec

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO