• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Soft Contracte

Automatizari? Se ocupa CIEL Contracte

Automatizari? Se ocupa CIEL Contracte

Contractele cu clientii si furnizorii tai sunt mai mult decat un simplu document semnat de ambele parti. Daca nu stiai ca poti automatiza cea mai mare parte a muncii repetitive cu ajutorul unui soft, atunci afla ca de acest lucru se ocupa CIEL Contracte. Aplicatia te ajuta cu urmarirea contractelor, reinnoirea acestora, emiterea facturilor fie ele o singura data sau recurent. Mai exact, iata 5 motive exacte prin care CIEL Contracte te scuteste de timp in activitatea de gestionare a contractelor:

Descarca DEMO

1. Utilizezi un nomenclator de parteneri si produse/servicii unice, integrate cu partea de vanzari/achizitii, adica alaturi de un modul de gestiune.

2. Utilizezi reglementari interne, prestabilite, astfel incat angajatii tai sa aplice acelasi proces.

3. Automatizarea proceselor pentru a nu pierde timp cu activitatile manuale. In plus, generarea automata a facturilor recurente, la data scadenta, iti asigura siguranta faptului ca nu exista intarzieri in emiterea acestora, imbunatatind astfel procesul de management al contractelor.

4. Validarea electronica a contractelor pentru a evita plimbarea hartiilor.

5. Urmarirea proactiva a reinnoirilor si a scadentelor pentru a avea acces intotdeauna la actualizarile curente. Urmaresti astfel cu precizie in ce etapa se afla fiecare contract.

Functionalitati care te salveaza

Asocierea documentelor la contracte

Ai asocierea documentelor aferente fiecarui contract.

Preluarea automata a cantitatilor si preturilor din alte documente

In CIEL Contracte ai preluarea automata a cantitatilor si preturilor din alte documente.

Activarea sau dezactivarea liniilor din contract, adica a elementelor facturabile

In orice moment poti sa activezi/ dezactivezi anumite linii din contract.

Calcularea automata a intarzierilor la plata si a penalitatilor

In cazul in care ai intrazieri la plata facturilor ai calcularea automata a intarzierilor la plata si a penalitatilor.

Acordarea de reduceri sau aplicarea de majorari

In functie de diferite criterii, poti sa acorzi reduceri sau majorari pentru un anumit produs.

Configurarea intervalelor de facturare si contorizare

Stabilesti care este perioada in care iti facturezi clientii.

Generarea automata de documente

Pe baza contractelor pe care le ai, poti sa setezi generarea automata a anumitor documente, pe perioada dorita si cu frecventa dorita, pe luni sau zile.

Urmarirea facturilor generate si a facturilor ramase de generat

Stii ce facturi au fost generate, dar si ce facturi urmeaza sa fie realizate.

Descarca DEMO

Avantajele tale cu CIEL Contracte

CONTROL
Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Suna bine, nu? Rapoartele si transparenta pe cifre sunt visul oricarui antreprenor. Ele sunt singurul argument in fata temerilor tale, stim cat sunt de importante.
TIMP
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive.
IMAGINE
Cand ai un partener nou, a trimite documente in Excel nu iti face cinste: oferta, proforma, factura, chiar si reminder prin sms dintr-un software modern te pun intr-o lumina buna.
PERSPECTIVA
Noi avem incredere in tine si cand vei creste si vei avea nevoie de mai mult, te poti upgrada cu un click. Mai mult, suntem mereu atenti la tehnologii si ne asiguram ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung.
ANALIZA
Ai timp, dar si tool-uri de analiza ale afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza ale vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.
Vreau DEMO
de la 300 EUR
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Contracte

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOI, PF
In momentul in care afacerea mea a inceput sa creasca, mi-am dat seama ca exista cateva blocaje privind gestionarea contractelor, deoarece imi era extrem de dificil sa le gestionez. In plus, emiterea lunara a facturilor aferente contractelor o faceam manual ceea ce imi ocupa foarte mult timp cu niste costuri care cu greu puteau trece neobservate. Dupa implementarea CIEL Contracte alaturi de CIEL Gestiune, numarul contractelor pe care le puteam gestiona s-au triplat in doar cateva luni.

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO