CIEL Distributie

Solutia CIEL pentru distributie, integrata cu CIEL Gestiune, include gestiunea fluxurilor tale operationale, de la necesar de aprovizionare pana la facturi de furnizori, de la comenzi de la clienti la facturi clienti, incasari si plati, gestiune financiara si contabila (integrata cu CIEL Contabilitate), analize si raportari. CIEL Distributie monitorizeaza documentele aferente transportului de marfa, cu posibilitatea definirii de trasee de livrare si fluxuri de lucru pentru fiecare partener. Poti urmari foarte usor livrarile si documentele prin intermediul Diagramei de livrare, care iti permite nu doar emiterea si vizualizarea documentelor, ci si navigarea facila intre ele. Functionalitati care te salveaza
  • Pe articole, poti seta stocurile minime si optime pe depozite, liste de furnizori, cantitatile minime si maxime care se pot cumpara de la furnizori, numarul de zile in care se vor face livrarile
  • Verificarea si avertizarea pentru cantitatile comandate la furnizori
  • Aducerea implicita pe comenzi de cumparare a datelor de livrare
  • Verificarea si avertizarea la scaderea stocului sub stocul minim in functie de depozite
  • In plus, comenzile pot fi urmarite prin intermediul starilor in care se afla (ex: trimisa, acceptata, in curs de livrare, …)
  • Poti creea trasee de livrare pentru comenzi si fluxuri de documente ce trebuie urmate pentru efectuarea livrarilor
Avantajele tale cu CIEL Distributie CONTROL Gestionezi mult mai bine clientii si comenzile acestora, deoarece ai control asupra stocurilor si livrarilor. TIMP Castigi mai mult timp prin automatizarile de care beneficiezi privind avertizarile, verificarile, urmarirea comenzilor si a documentelor. IMAGINE Clientii tai vor simti imbunatatirile aduse fluxului de livrare prin crearea de oferte, comenzi clienti, rezervarea marfii, gestionarea optima a stocului, generarea facturilor si notificarea automata a clientilor. PERSPECTIVA Atentia pe care o acordam mereu noilor tehnologii, asigurandu-ne ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung, iti ofera siguranta stabilitatii si a posibilitatilor de dezvoltare. ANALIZA Ai timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele pe parteneri, stocuri minime, stocuri rezervate etc. iti ofera o vedere atat generala, cat si detaliata a fluxului de distributie. COST FIX Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.

Testimoniale clienti

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOIPF
 
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20