• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Distributie

Controleaza cu efort minim comenzile si stocurile!

Controleaza cu efort minim comenzile si stocurile!

Solutia CIEL pentru distributie, integrata cu CIEL Gestiune, include gestiunea fluxurilor tale operationale, de la necesar de aprovizionare pana la facturi de furnizori, de la comenzi de la clienti la facturi clienti, incasari si plati, gestiune financiara si contabila (integrata cu CIEL Contabilitate), analize si raportari. CIEL Distributie monitorizeaza documentele aferente transportului de marfa, cu posibilitatea definirii de trasee de livrare si fluxuri de lucru pentru fiecare partener. Poti urmari foarte usor livrarile si documentele prin intermediul Diagramei de livrare, care iti permite nu doar emiterea si vizualizarea documentelor, ci si navigarea facila intre ele.

Descarca DEMO

Functionalitati care te salveaza

Setare stocuri minime si optime

Pe articole, poti seta stocurile minime si optime pe depozite, liste de furnizori, cantitatile minime si maxime care se pot cumpara de la furnizori, numarul de zile in care se vor face livrarile.

Stocuri rezervate

Poti lista un raport cu stocuri rezervate in functie de data, ordonare alfabetica, grupare pe articol/puncte de lucru/depozit, care poate fi exportat in Excel sau listat prin macheta.

Verificarea si avertizarea pentru cantitatile comandate la furnizori

Poti sa verifici ce cantitati ai comandat de la fiecare furnizor.

Date de livrare pe comenzile de cumparare

Ai posibilitatea de a seta ca pe comenzile de cumparare sa apara datele de livrare implicit.

Acces in ERP Mobile

Ai acces in aplicatia de mobil pentru a vedea oricand cum functioneaza lucrurile in afacerea ta si orice raport de vanzare.

Detalii modul

Avertizare stoc minim

Verificarea si avertizarea la scaderea stocului sub stocul minim in functie de depozite. In plus, comenzile pot fi urmarite prin intermediul starilor in care se afla (ex: trimisa, acceptata, in curs de livrare, …).

Definire trasee de livrare

Poti crea trasee de livrare pentru comenzi si fluxuri de documente care trebuie urmate pentru efectuarea livrarilor.

Monitorizare trasee in curs

Poti urmari distributia de marfuri.

Descarca DEMO

Avantajele tale cu CIEL Distributie

CONTROL
Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Suna bine, nu? Rapoartele si transparenta pe cifre sunt visul oricarui antreprenor. Ele sunt singurul argument in fata temerilor tale, stim cat sunt de importante.
TIMP
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive.
IMAGINE
Cand ai un partener nou, a trimite documente in Excel nu iti face cinste: oferta, proforma, factura, chiar si reminder prin sms dintr-un software modern te pun intr-o lumina buna.
PERSPECTIVA
Noi avem incredere in tine si cand vei creste si vei avea nevoie de mai mult, te poti upgrada cu un click. Mai mult, suntem mereu atenti la tehnologii si ne asiguram ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung.
ANALIZA
Ai timp, dar si tool-uri de analiza ale afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza ale vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.
Vreau DEMO
de la 300 EUR (aplicatie mobila inclusa)
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Distributie

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOI, PF

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO