• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Soft ERP pentru solutii gestiune

Inteligenta artificiala in softurile pentru afaceri

Inteligenta artificiala in softurile pentru afaceri

Tehnologia RPA promite sa devina indispensabila in viata de zi cu zi, mai ales in afaceri. Impreuna aducem inteligenta artificiala in viata de zi cu zi a afacerilor, cu un sistem ERP potrivit firmei tale!

Foloseste CIEL ERP – Primul sistem ERP din Romania cu Inteligenta Artificiala, special creat pentru succesul business-ului tau!

Descarca DEMO

Avantajele tale cu CIEL ERP

Personalizabil
Poti sa personalizezi documentele – programul se potriveste cu orice afacere
Lucrezi repede
Scapi de munca repetitiva – programul face acest lucru in locul tau prin setarile initiale
Suport nelimitat
Oricand ai nevoie de ajutor, echipa noastra iti este alaturi
Instalare rapida
Implementarile se fac rapid – sunt facute de echipele proprii, care au creat softul. Adaptam solutia pentru orice afacere.
Vreau DEMO

Functionalitati

Castigi timp

Activitatile repetitive si mari consumatoare de timp se fac automat, astfel, tu si echipa ta va eliberati pentru activitatile cu adevarat importante.

Reduci costurile

Imagineaza-ti doar ca RPA poate inlocui cu succes munca manuala a mai multor persoane. Discutam de costuri financiare, de timp, de instruire etc.

Cresti productivitatea

Tehnologia RPA te scapa de erori si executa procesele intr-un timp mult mai scurt.

Trimite prin email/sms

Transmiti automat catre client orice document de iesire prin email sau sms (factura de vanzare, aviz, proforma etc) direct din aplicatie cu un singur click, utilizand un sablon de email predefinit sau personalizat (ti-l creezi chiar tu).

Import facturi si note contabile dupa OCR-izare

Importi facturi de cumparare, note contabile de cumparare, facturi de vanzare si note contabile de vanzare dintr-o noua functionalitate de OCR-izare.

Vezi tutorial

Import extrase / Generare note

Importi extrasele bancare MT940 in acest sistem ERP de la CIEL si obtii automat notele contabile de tip banca fara a mai fi nevoit sa introduci manual, linie cu linie, fiecare inregistrare din extras.

Vezi tutorial

Generare plati MT 100

Generezi automat fisierele de plati MT100 direct din CIEL ERP.

Vezi tutorial

Ai preluarea automata a datelor despre parteneri direct de pe site-ul ANAF.

Verificare TVA

Nu mai este nevoie sa verifici manual daca unul dintre partenerii tai este sau nu cu TVA la incasare, CIEL ERP face acest lucru in locul tau.

Verificare status fiscal

Cu apasarea unui singur buton afli daca unul dintre partenerii tai de afaceri si-a schimbat statusul fiscal (activ sau inactiv) – verificarea se face direct pe site-ul ANAF.

Calcul automat amortizari

CIEL ERP calculeaza automat amortizarile lunare pentru mijloacele tale fixe si iti ofera si un istoric al acestora.

Backup

Printr-o simpla configurare, CIEL ERP iti va salva automat baza de date cu periodicitatea pe care tu o setezi. Astfel te asiguri ca oricand ai un backup al bazei de care sa te folosesti la nevoie.

Vezi tutorial

Import de facturi si note contabile din CIEL Facturare Free

Poti importa automat facturi de vanzare si facturi de cumparare, dar si note contabile de vanzare si note contabile de cumparare din CIEL Facturare Free, softul de facturare gratuit disponibil pentru clientii tai. 

Testeaza softul de facturare
Functionalitati

Cum functioneaza CIEL ERP

CIEL ERP te ajuta sa scapi de munca repetitiva, sa iti eficientizezi resursele, deci sa castigi timp si bani.

Tutoriale
Pret personalizat

Pret CIEL ERP

Cel mai eficient sistem ERP de pe piata este disponibil la preturi competitive. Costurile variaza in functie de combinatia de module si functionalitati care indeplinesc nevoile companiei tale. Atunci cand alegi CIEL ERP nu esti obligat sa cumperi o anumita suita de module, ci poti combina modulele pentru a obtine totul mulat perfect pe afacerea ta.
Contacteaza-ne pentru o oferta speciala si acceseaza rapid succesul in business!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

CIEL e unul dintre primele soft-uri pentru profesionisti aparute pe piata, la un raport calitate-pret exceptional. Noi la Expert Accounting folosim CIEL inca din 2003 si putem spune ca CIEL ERP ne-a ajutat foarte mult in rezolvarea problemelor pe care le aveam. In plus, echipa CIEL a tinut cont de sugestiile pe care le-am oferit pentru dezvoltarea soft-ului. Suntem mandri ca folosim serviciile CIEL, iar programele oferite fac diferenta pe piata de prestari servicii contabile, salariale, gestiune si imobilizari. Recomand soft-urile CIEL Romania!

Cornel Mic, Expert Accounting Business

CIEL Romania
5
2019-04-08T20:01:07+03:00

Cornel Mic, Expert Accounting Business

CIEL e unul dintre primele soft-uri pentru profesionisti aparute pe piata, la un raport calitate-pret exceptional. Noi la Expert Accounting folosim CIEL inca din 2003 si putem spune ca CIEL ERP ne-a ajutat foarte mult in rezolvarea problemelor pe care le aveam. In plus, echipa CIEL a tinut cont de sugestiile pe care le-am oferit pentru dezvoltarea soft-ului. Suntem mandri ca folosim serviciile CIEL, iar programele oferite fac diferenta pe piata de prestari servicii contabile, salariale, gestiune si imobilizari. Recomand soft-urile CIEL Romania! Cornel Mic, Expert Accounting Business
CIEL ERP mi-a schimbat complet modul in care imi pot controla business-ul. La inceputul proiectului mi-a fost putin teama de complexitatea schimbarilor care urmau sa aiba loc dar datorita calitatii resurselor alocate, inclusiv un manager de proiect dedicat si consultanti cu o vasta expertiza, am avut parte de o experienta foarte placuta. CIEL Romania a anticipat necesitatea ca angajatii nostri sa inteleaga si sa accepte schimbarile care au loc odata cu introducerea unui nou sistem. Calitatea umana pe care am regasit-o in cadrul CIEL a contribuit enorm la selectia noastra finala de alegere a unui sistem ERP deoarece s-au implicat in orice moment cu onestitate si integritate, iar calitatea muncii lor a depasit in mod constant asteptarile noastre. Utilizez intregul sistem CIEL ERP, inclusiv partea de mobile, si ma bucur de calitatea de client VIP. Recomand cu caldura CIEL Romania in cazul in care doriti calitate!

Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVEL
CIEL Romania
5
2019-04-08T20:01:38+03:00

Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVEL

CIEL ERP mi-a schimbat complet modul in care imi pot controla business-ul. La inceputul proiectului mi-a fost putin teama de complexitatea schimbarilor care urmau sa aiba loc dar datorita calitatii resurselor alocate, inclusiv un manager de proiect dedicat si consultanti cu o vasta expertiza, am avut parte de o experienta foarte placuta. CIEL Romania a anticipat necesitatea ca angajatii nostri sa inteleaga si sa accepte schimbarile care au loc odata cu introducerea unui nou sistem. Calitatea umana pe care am regasit-o in cadrul CIEL a contribuit enorm la selectia noastra finala de alegere a unui sistem ERP deoarece s-au implicat in orice moment cu onestitate si integritate, iar calitatea muncii lor a depasit in mod constant asteptarile noastre. Utilizez intregul sistem CIEL ERP, inclusiv partea de mobile, si ma bucur de calitatea de client VIP. Recomand cu caldura CIEL Romania in cazul in care doriti calitate! Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVELRodica Uta, KPMG
CIEL Romania
5
2019-04-08T21:11:56+03:00
Rodica Uta, KPMG
„In urma cu 4 ani de zile am decis sa imbunatatim gestiunea contabila si sa automatizam anumite activitati si raportarea financiara. Pentru a putea realiza ceea ce ne-am propus aveam nevoie sa putem imparti cheltuielile in peste 50 centre de cost, softul sa fie unul suficient de prietenos incat persoane fara experienta contabila sa il poata utiliza incat sa poata extrage informatiile necesare raportarii financiare si nu in ultimul rand sa putem usura anumite procese repetitive prin automatizarea lor, cum ar fi transmiterea unor email-uri prestabilite. CIEL a reusit sa acopere aceste nevoi, ba chiar mai mult. Este un program usor de utilizat, intuitiv si interactiv, cu posibilitate de costumizare incat sa poti extrage informatiile contabile necesare in forma dorita. Multitudinea de moduri de filtrare a inregistrarilor, rapoartele pe care le genereaza automat si posibilitatea de personalizare sunt doar cateva din lucrurile de care am ajuns sa depindem in ultimii 4 ani. In ceea ce priveste putinele situatii in care ne-am lovit de probleme tehnice sau am intampinat dificultati, echipa CIEL a fost foarte prompta in solutionarea lor.”

Adrian Calin, Director General Adjunct, Nemira Grup
CIEL Romania
5
2021-05-21T09:04:28+03:00

Adrian CalinDirector General AdjunctNemira Grup

„In urma cu 4 ani de zile am decis sa imbunatatim gestiunea contabila si sa automatizam anumite activitati si raportarea financiara. Pentru a putea realiza ceea ce ne-am propus aveam nevoie sa putem imparti cheltuielile in peste 50 centre de cost, softul sa fie unul suficient de prietenos incat persoane fara experienta contabila sa il poata utiliza incat sa poata extrage informatiile necesare raportarii financiare si nu in ultimul rand sa putem usura anumite procese repetitive prin automatizarea lor, cum ar fi transmiterea unor email-uri prestabilite. CIEL a reusit sa acopere aceste nevoi, ba chiar mai mult. Este un program usor de utilizat, intuitiv si interactiv, cu posibilitate de costumizare incat sa poti extrage informatiile contabile necesare in forma dorita. Multitudinea de moduri de filtrare a inregistrarilor, rapoartele pe care le genereaza automat si posibilitatea de personalizare sunt doar cateva din lucrurile de care am ajuns sa depindem in ultimii 4 ani. In ceea ce priveste putinele situatii in care ne-am lovit de probleme tehnice sau am intampinat dificultati, echipa CIEL a fost foarte prompta in solutionarea lor.” Adrian Calin, Director General Adjunct, Nemira Grup
5
4
CIEL Romania

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO