• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Gestiune PRO – soft gestiune stocuri si servicii

Actualizare stocuri in timp real, documente de vanzari automate, analiza vanzari pe agenti sau produse

Controleaza stocurile eficient!

Controleaza stocurile eficient!

Gestionezi intrarile si iesirile marfurilor din depozite, dar poti si sa automatizezi inventarul, activitate ce mananca foarte mult timp. Cu un program de gestiune stocuri si servicii de la CIEL ai asigurat un management complet si automat pentru toate operatiunile de depozitare, chiar daca lucrezi pe loturi sau numere seriale. Aceasta solutie permite integrare cu cititoarele de coduri de bare, astfel incat selectia si transferul articolelor alese sa se faca foarte rapid in documentele de intrare / iesire.

Descarca DEMO

Functionalitati care te salveaza cu Gestiune PRO Stocuri si Servicii

Asistenta la migrare

Asistenta noastra la migrare si / sau pentru setarile initiale. Indiferent ca ai tinut evidenta, cifre in Excel sau deloc sau poate intr-un alt software, noi iti stam la dispozitie pentru import sau pentru setarile initiale.

Formare

Iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient.

Gestiune

Cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.

Distributie

Iti ofera toate serviciile web necesare integrarii cu dispozitivele mobile pentru utilizarea CIEL Mobile.

Detalii modul

Analiza financiara

In soft gestiune, vezi statusul vanzarilor, curbele de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri, dar si comparative. In felul acesta iei decizii la timp, in cunostinta de cauza si obtii rezultatele dorite!

Actualizare date in timp real

Stocurile sunt actualizate in timp real pentru toate punctele de lucru, indiferent cati utilizatori ar fi logati in oricate colturi ale tarii.

Integrare cu site-ul tau

Vinzi online? Nu mai actualiza manual stocurile afisate, acest lucru poate sa se intample automatizat!

Rapoarte de management

Ai rapoarte despre cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse / pe agenti, dar si Cash Flow si Profit&Loss.

Detalii modul

Setari stocuri

Ai posibilitatea sa setezi avertizare stoc minim si afisare stoc minim la intrarea in program, dar sa si lucrezi cu stoc negativ si sa setezi avertizare pentru stoc negativ. Permite doar adaugarea doar a articolelor cu stoc pe factura.

Listare etichete

Ai posibilitatea de a lista etichete pentru codurile de bare.

Setari discount

Ai posibilitatea de a seta discount optional, de a aplica discount pe documentele dorite, de a majora discount-ul la momentul aplicarii, de a alege care dintre utilizatorii aplicatiei pot modifica discount-ul.

Trimitere email sau SMS catre clienti

Pentru a-ti impresiona clientii, le poti trimite diverse documente din aplicatie prin email sau SMS.

Actualizarea automata a datelor partenerilor

Pentru ca aplicatia este sincronizata cu site-ul Ministerului de Finante, datele partenerilor tai se actualizeaza in timp real.

Export pentru contabil

Cu cat este mai performant software-ul in care lucrezi tu, cu atat contabilul va lucra mai usor si veti vorbi o limba comuna. Tu vei administra documentele in Gestiune, contabilul le importa si iti depune rapid declaratiile.

Documente personalizate

Adaugi logo-ul tau pe documentele pe care le transmiti catre clienti (facturi, chitante, proforme etc.)

Management parteneri

Generezi comenzile usor, presetezi operatiunile redundante si programezi facturarea repetitiva.

Vrei o prezentare detaliata si un demo asistat?

Vreau prezentare si demo

Avantajele tale cu CIEL Gestiune PRO Servicii si Stocuri

CONTROL
Rapoarte si transparenta pe cifre, de oriunde. Status intrari / iesiri de marfuri, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Ai control asupra stocurilor tale facand economie, fara a fi nevoit sa investesti in achizitii, daca acest lucru nu este necesar, obtinand astfel o corelare optima intre achizitie si vanzare.
TIMP
Scutesti timp si resurse. Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive. Timpul necesar pentru activitati, precum inventarul de exemplu, este micsorat considerabil.
IMAGINE
Te diferentiezi de concurenta. Obtinand un echilibru intre stocuri, vei putea raspunde mult mai rapid cerintelor din piata, evitand astfel lacunele in fluxurile de lucru.
EFICIENTA
Automatizarile reduc eroarea umana.
ANALIZA
Decizi rational, pe baza cifrelor afacerii. Ai si timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri, stocuri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Costuri transparente, fara surprize. Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.
Vreau DEMO
de la 720 EUR
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Gestiune PRO Servicii si Stocuri

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Pentru mine si clientii mei, CIEL este un program usor de folosit si usor de personalizat. Gama de rapoarte si functionalitati predefinite este generoasa, iar posibilitatea de a dezvolta altele personalizate face sistemul accesibil oricarui tip de activitate economica.

Echipele de suport si dezvoltare sunt saritoare. Cu profesionalism si implicare ofera sprijin si cauta cea mai potrivita solutie de cate ori este nevoie.

Abia astept si varianta Cloud ca impreuna sa pasim in noi dimensiuni!

Tatjana MAGDINIT, Manager Clarity Force SRLD - colaborator Centro Group Profesional TM

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO