fbpx
  • ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

Program de gestiune comerciala CIEL

Status in timp real Status in timp real

Status in timp real

Daca vrei sa gestionezi stocuri, cu un numar nelimitat de utilizatori, sa ai status in timp real asupra lor, dar si asupra vanzarilor, sa castigi timp si sa fii eficient, atunci CIEL Gestiune este pentru tine.

Contacteaza-ne Descarca demo

1. Un program de gestiune reprezinta astazi eficientizarea muncii, control la nivel inalt, decizii rapide, sigure si rezultatele dorite. A avea o viziune larga si cuprinzatoare asupra tuturor activitatilor este un real avantaj.

2. Un soft de gestiune care asigura fluenta activitatilor si automatizarea de la A la Z a proceselor principale inseamna succesul organizatiei si al beneficiarilor.

3. Relatiile tale de colaborare se vor baza pe incredere, promptitudine, transparenta, eficienta si unitate in actiune. Ai posibilitatea sa testezi chiar acum cel mai nou program de gestiune comerciala cu ajutorul unui demo gratuit.

4. Indiferent ca esti in cautarea unui program de gestiune magazin sau ai trecut deja la nivelul urmator si iti doresti un software care sa raspunda tuturor exigentelor echipei tale, raspunsul este CIEL Gestiune.

5. Organizarea, o buna administrare, eficienta, productivitatea sunt parte din mixul succesului, iar a tine pasul cu tehnologia este astazi mai mult decat o necesitate, a devenit parte din fiecare dintre noi, antreprenor, angajat, client, partener.

Functionalitati care te salveaza

Actualizare date in timp real

Actualizare stocuri in timp real pentru toate punctele de lucru, indiferent de cati utilizatori ar fi logati in oricate colturi ale tarii. Cand gestiunea stocurilor este automatizata, informatia se primeste instant – acum, aici.

Integrare cu site-ul tau

Vinzi online? Nu mai actualiza manual stocurile afisate, acest lucru poate sa se intample automatizat!

Rapoarte de management

Ai rapoarte despre cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse/pe agenti si multe altele!

Detalii modul

Actualizarea automata a datelor partenerilor

Aplicatia este sincronizata cu site-ul Ministerului de Finant, deci datele partenerilor tai se actualizeaza in timp real.

Documente personalizate

Iti personalizezi documentele pe care le transmiti catre clienti (facturi, chitante, proforme etc.)

Management parteneri

Generezi comenzile usor, presetezi operatiunile redundante si programezi facturarea repetitiva.

Descarca demo

Avantajele tale cu CIEL Gestiune

CONTROL
Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Suna bine, nu? Rapoartele si transparenta pe cifre sunt visul oricarui antreprenor. Ele sunt singurul argument in fata temerilor tale, stim cat sunt de importante.
TIMP
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive.
IMAGINE
Cand ai un partener nou, a trimite documente in Excel nu iti face cinste: oferta, proforma, factura, chiar si reminder prin sms dintr-un software modern te pun intr-o lumina buna.
PERSPECTIVA
Noi avem incredere in tine si cand vei creste si vei avea nevoie de mai mult, te poti upgrada cu un click. Mai mult, suntem mereu atenti la tehnologii si ne asiguram ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung.
ANALIZA
Ai timp, dar si tool-uri de analiza ale afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza ale vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.

Clientii ne recomanda

Pentru mine si clientii mei, CIEL este un program usor de folosit si usor de personalizat. Gama de rapoarte si functionalitati predefinite este generoasa, iar posibilitatea de a dezvolta altele personalizate face sistemul accesibil oricarui tip de activitate economica.

Echipele de suport si dezvoltare sunt saritoare. Cu profesionalism si implicare ofera sprijin si cauta cea mai potrivita solutie de cate ori este nevoie.

Abia astept si varianta Cloud ca impreuna sa pasim in noi dimensiuni!

Tatjana MAGDINIT, Manager Clarity Force SRLD - colaborator Centro Group Profesional TM
Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOI, PF
Decizia de a alege solutiile CIEL a fost una foarte buna pentru modelul nostru de business. Atat sistemul integrat CIEL, cat si asistenta tehnica oferita s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre. Recomand CIEL Romania!

Georgescu OanaSales Support Specialist SKYWORTH
Primele lucruri care imi vin in minte legate de CIEL Gestiune sunt claritate, siguranta si control asupra a tot ceea ce inseamna stocuri, fie ca este vorba de intrari sau iesiri din magazin. Daca inainte era un chin sa tin sub control tot ceea ce inseamna miscarile de stocuri, lucru care imi genera haos in partea de raportare, acum imi este mult mai usor si clar si le pot urmari in detaliu pentru a sti in timp real care este situatia la raft a produselor. Am castigat in primul rand timp si liniste sa ma pot concentra pe lucrurile importante cum ar fi dezvoltarea afacerii, dar si acces la o varietate de rapoarte comerciale care sa imi permita luarea unor decizii manageriale corecte. Recomand CIEL Romania!

Bogdan Tibuleac, Founder & General Manager, SPORTS NUTRITION

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO