• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Soft Imobilizari Standard sau PRO

Automatizeaza peste 90% din activitate

Automatizeaza peste 90% din activitate

Iti doresti o evidenta si un control rapid si facil al informatiilor despre imobilizari, calculul automat al amortizarii conform metodei alese (liniara, accelerata, degresiva – fara uzura morala sau degresiva – cu uzura morala) si sa poti evalua costurile cu amortizare pe centre de cost? CIEL Imobilizari automatizeaza pentru tine peste 90% din activitatea clasica de tinere a evidentei imobilizarilor si obiectelor de inventar. Mai mult, toate notele contabile generate zboara automat in contabilitate (cand se lucreaza integrat cu CIEL Contabilitate) sau se pot exporta in fisier pentru a fi importate.

Descarca DEMO

Functionalitati care te salveaza

Raport detaliat pe imobilizari in curs de amortizare (versiunea PRO)

Poti genera un raport care afiseaza imobilizarile aflate in curs de amortizare, in functie de perioada si codul de clasificare dorite, si poti accesa fisa imobilizarii direct din raport. Acesta poate fi exportat in Excel si poti lista macheta.

Raport pe obiecte de inventar (versiunea PRO)

Generezi in cateva secunde raportul general pentru obiecte de inventar si accesezi fisa obiectului de inventar direct din raport. Raportul il creezi in functie de perioada, responsabil, depozite si alte criterii dorite si poti exporta in Excel.

Raport de inventariere (versiunea PRO)

Poate fi generata o lista imobilizarilor care nu sunt iesite (vandute sau casate), dar si un raport care afiseaza obiectele de inventar care nu au fost date in folosinta pana la o anumita data, in functie de data de referinta si perioada dorita. Ambele rapoarte pot fi exportate in Excel.

Intrare mijloace fixe prin documente de aviz

Intrarea mijloacelor fixe o poti face prin intermediul documentelor aviz de la furnizor, factura de cumparare sau transfer din stocuri.

Generare automata fise de imobilizari

Din documentele de intrare poti genera automat fise ale imobilizarilor, cu posibilitatea generarii automate a numerelor de inventar.

Generare amortizari lunare

Amortizarile lunare le generezi rapid si ai posibilitatea, din aceeasi interfata, sa vizualizezi fisa mijlocului fix sau nota contabila creata. Oricand poti vizualiza, pe luni, istoricul amortizarii generale.

Actiuni asupra mijloacelor fixe

Asupra mijloacelor fixe poti efectua: conservari, reevaluari, modificari de valoare sau de durata sau conservare.

Date despre mijloacele fixe si valorile amortizate

Poti vizualiza informatii privind operatiunile efectuate asupra mijlocului fix, a valorilor amortizate sau cele ramase de amortizat.

Adaugare campuri aditionale mijloace fixe si obiecte de inventar

Poti adauga oricand diverse campuri aditionale pentru mijloace fixe si obiecte de inventar pe care se le completezi si in functie de care sa filtrezi informatii in rapoarte.

Calcul deductibilitate partiala

In cazul in care exista deductibilitate partiala poti face setari pentru calculul acesteia si nota contabila care va fi generata.

Iesire mijloace fixe prin factura de vanzare

Iesirea mijloacelor fixe sau a obiectelor de inventar o poti face prin intermediul facturii de vanzare sau a procesului verbal de casare.

Avantajele tale cu CIEL Imobilizari

CONTROL
Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Suna bine, nu? Rapoartele si transparenta pe cifre sunt visul oricarui antreprenor. Ele sunt singurul argument in fata temerilor tale, stim cat sunt de importante.
TIMP
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive.
IMAGINE
Cand ai un partener nou, a trimite documente in Excel nu iti face cinste: oferta, proforma, factura, chiar si reminder prin sms dintr-un software modern te pun intr-o lumina buna.
PERSPECTIVA
Noi avem incredere in tine si cand vei creste si vei avea nevoie de mai mult, te poti upgrada cu un click. Mai mult, suntem mereu atenti la tehnologii si ne asiguram ca le alegem pe cele potrivite pe termen lung.
ANALIZA
Ai timp, dar si tool-uri de analiza ale afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza ale vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.
Vreau DEMO
de la 250 EUR
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Imobilizari

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Sunt client CIEL de mai bine de 15 ani, asadar se poate spune ca am fost parteneri in incercarea de a depasi obstacolele generate de hatisul birocratic tipic pentru tranzitia romaneasca eterna catre un capitalism veritabil! In tot acest timp am simtit ca CIEL Romania este un partener de incredere si, poate mai important, am apreciat eforturile echipei CIEL de a imbunatati aplicatiile din portofoliu in doua directii importante: usurarea muncii mele de economist si adoptarea tehnologiilor noi si performante! Prezenta unor oameni entuziasti si profesionisti in aceasta echipa, precum Alina Vlad, Bogdan Gradinaru sau Catalina Mocanu, imi da increderea in continuare ca solutiile CIEL vor fi constant imbunatatite sub aspectul suportului, interfetei, performantei si tehnologiilor inglobate, motiv pentru care voi ramane alaturi de Ciel Romania, in ciuda concurentei din ce in ce mai ridicate din acest domeniu!

Virgil BUSOI, PF

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO