CIEL Solutia de management al stocurilor

Un software integrat de gestiune care iti permite sa controlezi stocurile eficient. Astfel, gestionezi intrarile si iesirile marfurilor din depozite, dar poti si sa automatizezi inventarul, activitate ce mananca foarte mult timp. CIEL Solutia de management al stocurilor iti asigura un management complet si automat pentru toate operatiunile de depozitare, chiar daca lucrezi pe loturi sau numere seriale. Aceasta solutie permite integrare cu cititoarele de coduri de bare, astfel incat selectia si transferul articolelor alese sa se faca foarte rapid in documentele de intrare / iesire. Ce contine pachetul:
  • Asistenta noastra la migrare si / sau pentru setarile initiale. Indiferent ca ai tinut evidenta, cifre in Excel sau deloc sau poate intr-un alt software, noi iti stam la dispozitie pentru import sau pentru setarile initiale.
  • Formare: iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient
  • Gestiune: cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.
  • Distributie: iti ofera toate serviciile web necesare integrarii cu dispozitivele mobile pentru utilizarea CIEL Mobile
  • Android: unealta ta pentru a face vanzari oricand, de pe orice dispozitiv mobil sau pentru a vizualiza in orice moment rapoarte cu privire la vanzarile tale
  • Rapoarte de management: cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse / pe agenti si multe altele!
Avantajele tale cu solutia CIEL pentru Management al Stocurilor: CONTROL Status intrari / iesiri de marfuri, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Ai control asupra stocurilor tale facand economie, fara a fi nevoit sa investesti in achizitii, daca acest lucru nu este necesar, obtinand astfel o corelare optima intre achizitie si vanzare. TIMP Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive. Timpul necesar pentru activitati, precum inventarul de exemplu, este micsorat considerabil. IMAGINE Obtinand un echilibru intre stocuri, vei putea raspunde mult mai rapid cerintelor din piata, evitand astfel lacunele in fluxurile de lucru. ANALIZA Ai si timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri, stocuri etc. sunt la distanta de cateva click-uri. COST FIX Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.

Testimoniale clienti

Lucrez cu CIEL din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes!

Florin STANCUAGRICOVER GROUP
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20