CIEL Solutia pentru comunicatii

Oferi clientilor tai servicii de telefonie / internet / cablu TV? Stim ca activitatea de gestionare a tuturor contractelor, emiterea facturilor, incasarea prin casierii sau pe teren poate fi extrem de anevoioasa, daca exista mai multa munca manuala decat automatizata. Tocmai acest lucru defineste cel mai bine aceasta solutie: automatizarea fluxului de lucru astfel incat sa poti gestiona un numar cat mai mare de clienti, dar si de agenti. Pentru ca mai multi clienti = cifra mai mare si mai putine cheltuieli = profit mai mare. Ce contine pachetul:
  • Formare: iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient
  • Gestiune: cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.
  • Distributie: iti ofera toate serviciile web necesare integrarii cu dispozitivele mobile pentru utilizarea CIEL Mobile
  • Android: unealta ta pentru a face vanzari oricand, de pe orice dispozitiv mobil sau pentru a vizualiza in orice moment rapoarte cu privire la vanzarile tale
  • Contracte: cu el iti gestionezi contractele si emiti automat facturi recurente;
  • Rapoarte de management: cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse / pe agenti si multe altele!
  • Imprimanta conectata la dispozitivul mobil pentru tiparirea chitantelor / facturilor pe teren
  • Integrare cu routerul Mikrotik.
Avantajele tale cu solutia CIEL pentru Comunicatii: CONTROL Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Esti relaxat deoarece, in functie de data scadenta a facturii,  integrarea aplicatiei cu routerul Mikrotik, blocheaza accesul automat sau permite accesul, daca soldul facturii a fost achitat. TIMP Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive. Castigi timp prin generarea automata a facturilor recurente in functie de contractul configurat, dar si prin transmiterea facturilor in mod automat pe e-mail catre clienti sau prin informarea prin SMS despre facturile emise. IMAGINE Prin activarea automata a serviciilor la momentul achitarii facturilor, ai clienti multumiti si le castigi increderea pentru a asigura un parteneriat pe termen lung. ANALIZA Ai timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri. COST FIX Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.

Testimoniale clienti

Alegerea companiei CIEL Romania, pentru a-mi eficientiza fluxurile de business ale companiei, s-a dovedit a fi foarte inspirata. Sunt foarte incantat de cum au decurs discutiile privind modificarile de program de care aveam nevoie la CIEL Android. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor in primul rand datorita excelentei profesionale de care persoanele tehnice au dat dovada. Astept cu interes continuarea colaborarii si sunt sigur ca exista loc de dezvoltari mult, mult mai ample in zona de Android!

Viorel MIHALASCUFounder&General Manager, NEXT LEVEL BUSINESS
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20