CIEL Solutia pentru vanzari pe teren

Si tu, dar si agentii tai de vanzari stati din ce in ce mai mult in trafic, pe drum, la client. Vrei sa stii in timp real ce au vandut, ce stocuri mai ai, factura sau oferta sa se faca in fata clientului, eventual, cu timp si efort minim. Asa ca daca iti doresti sa tii sub control vanzarile pe teren, sa ai acces oricand la informatiile privind afacerea ta, aceasta este cea mai buna solutie pentru tine. Ce contine pachetul:
  • Formare: iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient
  • Gestiune: cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.
  • Distributie: iti ofera toate serviciile web necesare, astfel incat comunicarea intre CIEL ERP si Android sa se faca rapid si sigur, dar si acces la statusurile intermediare prin care trec comenzile de vanzare
  • Android: unealta ta pentru a face vanzari oricand, de pe orice dispozitiv mobil sau pentru a vizualiza in orice moment rapoarte cu privire la vanzarile tale
  • Rapoarte de management: cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse/pe agenti si multe altele!
Avantajele tale cu solutia CIEL pentru Vanzari pe Teren: CONTROL Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative.  Stii exact, la orice moment, statusul incasarilor de pe teren. TIMP Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive. IMAGINE Interactiunea directa cu clientul si finalizarea fluxului de vanzare dintr-o singura iteratie iti castiga atat tie, cat si clientului, timp si genereaza incredere. ANALIZA Ai timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri. COST FIX Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatiri aducem noi programelor.

Testimoniale clienti

O solutie ce poate fi personalizata care mi-a oferit siguranta asupra datelor si acces integrat la o baza comuna din care pot extrage diverse raportari

Ionut POPASales, Exaan

Integrarea CIEL cu magazinul online si cu EDInet mi-a oferit posibilitatea sa imi extind afacerea si mai mult pentru ca am castigat, in primul rand, timp suplimentar prin eficientizarea fluxurilor de lucru in companie. Am facut acest lucru in urma cu 2 ani si transmit un mare bravo intregii echipe care mi-a oferit suport in implementarea solutiei!

Liviu VARADIGeneral Manager, KASEMI Trade
contact
Contacteaza-ne !
Tel : 021 201 53 20