Totul in timp real Totul in timp real

Totul in timp real

Si tu, dar si agentii tai de vanzari stati din ce in ce mai mult in trafic, pe drum, la client. Vrei sa stii in timp real ce au vandut, ce stocuri mai ai, factura sau oferta sa se faca in fata clientului, eventual, cu timp si efort minim. Asa ca daca iti doresti sa tii sub control vanzarile pe teren, sa ai acces oricand la informatiile privind afacerea ta, aceasta este cea mai buna solutie pentru tine.

Contacteaza-ne Descarca demo

Ce contine pachetul

Formare

Iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient

Gestiune

Cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.

Distributie

Iti ofera toate serviciile web necesare, astfel incat comunicarea intre CIEL ERP si Android sa se faca rapid si sigur, dar si acces la statusurile intermediare prin care trec comenzile de vanzare

Android

Unealta ta pentru a face vanzari oricand, de pe orice dispozitiv mobil sau pentru a vizualiza in orice moment rapoarte cu privire la vanzarile tale

Rapoarte de management

Cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse/pe agenti si multe altele!

Descarca demo

Avantajele tale cu solutia CIEL pentru Vanzari pe Teren

Control
Status vanzari, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative.  Stii exact, la orice moment, statusul incasarilor de pe teren.
Timp
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive.
Imagine
Interactiunea directa cu clientul si finalizarea fluxului de vanzare dintr-o singura iteratie iti castiga atat tie, cat si clientului, timp si genereaza incredere.
Analiza
Ai timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.

Clientii ne recomanda

CIEL e unul dintre primele soft-uri pentru profesionisti aparute pe piata, la un raport calitate-pret exceptional. Noi la Expert Accounting folosim CIEL inca din 2003 si putem spune ca CIEL ERP ne-a ajutat foarte mult in rezolvarea problemelor pe care le aveam. In plus, echipa CIEL a tinut cont de sugestiile pe care le-am oferit pentru dezvoltarea soft-ului. Suntem mandri ca folosim serviciile CIEL, iar programele oferite fac diferenta pe piata de prestari servicii contabile, salariale, gestiune si imobilizari. Recomand soft-urile CIEL Romania!

Cornel Mic, Expert Accounting Business

CIEL Romania
5
2019-04-08T20:01:07+03:00

Cornel Mic, Expert Accounting Business

CIEL e unul dintre primele soft-uri pentru profesionisti aparute pe piata, la un raport calitate-pret exceptional. Noi la Expert Accounting folosim CIEL inca din 2003 si putem spune ca CIEL ERP ne-a ajutat foarte mult in rezolvarea problemelor pe care le aveam. In plus, echipa CIEL a tinut cont de sugestiile pe care le-am oferit pentru dezvoltarea soft-ului. Suntem mandri ca folosim serviciile CIEL, iar programele oferite fac diferenta pe piata de prestari servicii contabile, salariale, gestiune si imobilizari. Recomand soft-urile CIEL Romania! Cornel Mic, Expert Accounting Business
CIEL ERP mi-a schimbat complet modul in care imi pot controla business-ul. La inceputul proiectului mi-a fost putin teama de complexitatea schimbarilor care urmau sa aiba loc dar datorita calitatii resurselor alocate, inclusiv un manager de proiect dedicat si consultanti cu o vasta expertiza, am avut parte de o experienta foarte placuta. CIEL Romania a anticipat necesitatea ca angajatii nostri sa inteleaga si sa accepte schimbarile care au loc odata cu introducerea unui nou sistem. Calitatea umana pe care am regasit-o in cadrul CIEL a contribuit enorm la selectia noastra finala de alegere a unui sistem ERP deoarece s-au implicat in orice moment cu onestitate si integritate, iar calitatea muncii lor a depasit in mod constant asteptarile noastre. Utilizez intregul sistem CIEL ERP, inclusiv partea de mobile, si ma bucur de calitatea de client VIP. Recomand cu caldura CIEL Romania in cazul in care doriti calitate!

Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVEL
CIEL Romania
5
2019-04-08T20:01:38+03:00

Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVEL

CIEL ERP mi-a schimbat complet modul in care imi pot controla business-ul. La inceputul proiectului mi-a fost putin teama de complexitatea schimbarilor care urmau sa aiba loc dar datorita calitatii resurselor alocate, inclusiv un manager de proiect dedicat si consultanti cu o vasta expertiza, am avut parte de o experienta foarte placuta. CIEL Romania a anticipat necesitatea ca angajatii nostri sa inteleaga si sa accepte schimbarile care au loc odata cu introducerea unui nou sistem. Calitatea umana pe care am regasit-o in cadrul CIEL a contribuit enorm la selectia noastra finala de alegere a unui sistem ERP deoarece s-au implicat in orice moment cu onestitate si integritate, iar calitatea muncii lor a depasit in mod constant asteptarile noastre. Utilizez intregul sistem CIEL ERP, inclusiv partea de mobile, si ma bucur de calitatea de client VIP. Recomand cu caldura CIEL Romania in cazul in care doriti calitate! Viorel Mihailescu, General Manager la NEXT LEVELRodica Uta, KPMG
CIEL Romania
5
2019-04-08T21:11:56+03:00
Rodica Uta, KPMG
5
3
CIEL Romania

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO