• ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

CIEL Solutia pentru Afaceri Noi

Afacerile la inceput de drum au nevoie de sustinere

Afacerile la inceput de drum au nevoie de sustinere

Stim cat e de greu la inceput: te preocupa viitorul afacerii tale, ai o gramada de intrebari despre directia ta de business, provocari pe segmentul tau de piata etc. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa te ajutam cu o solutie integrata, bogata in functionalitati si, mai ales, cu costuri mici care sa nu iti afecteze bugetele.

Vreau DEMO

Ce contine pachetul

Asistenta noastra la migrare si/sau pentru setarile initiale.

Indiferent ca ai tinut evidenta, cifre in Excel sau deloc sau poate intr-un alt soft de gestiune, noi iti stam la dispozitie pentru import sau pentru setarile intiale.

Formare

Iti asiguram o sesiune de training la sediul nostru sau online, pentru ca tu sa lucrezi rapid si eficient

Program de Gestiune

Cu el facturezi, tii evidenta stocurilor si serviciilor, ai vizibilitate asupra cifrei de afaceri, poti face statistici etc.

Detalii modul

Export pentru contabil

Cu cat este mai performant software-ul in care lucrezi, cu atat contabilul va lucra mai usor si veti vorbi o limba comuna. Tu vei administra documentele in Gestiune, contabilul le va importa si iti va depune rapid declaratiile. Stim, nu iti place subiectul, dar acest lucru te pune in siguranta in fata unui control de la autoritatile statului.

Rapoarte de management

Cifra de afaceri zilnica, comparative, facturi neincasate, top produse vandute, plati scadente, cifra de afaceri pe produse / pe agenti si multe altele!

Detalii modul

Descarca DEMO

Avantajele tale cu CIEL Solutia pentru afaceri noi

CONTROL
Status intrari / iesiri de marfuri, curbe de evolutie, previziuni pe cifra de afaceri si comparative. Ai control asupra stocurilor tale facand economie, fara a fi nevoit sa investesti in achizitii, daca acest lucru nu este necesar, obtinand astfel o corelare optima intre achizitie si vanzare.
TIMP
Setarile initiale, serviciul de asistenta pentru a-ti raspunde la intrebari te ajuta sa economisesti timpul initial de invatare. In plus, odata realizate, setarile initiale te ajuta sa eviti munca redundanta, sa eviti operatiunile repetitive. Timpul necesar pentru activitati, precum inventarul de exemplu, este micsorat considerabil.
IMAGINE
Obtinand un echilibru intre stocuri, vei putea raspunde mult mai rapid cerintelor din piata, evitand astfel lacunele in fluxurile de lucru.
ANALIZA
Ai si timp, dar si tool-uri de analiza a afacerii tale, pentru a putea preveni, imbunatati si creste. Rapoartele de analiza a vanzarilor, de solduri parteneri, stocuri etc. sunt la distanta de cateva click-uri.
COST FIX
Ti-am spus ca si noi credem in bugetare si previziuni. De aceea, costurile abonamentului anual sunt fixe, oricate imbunatatiri aducem noi programelor.
Vreau DEMO
de la 200 EUR
*Pretul afisat nu include TVA.

Pret CIEL Solutia pentru Afaceri Noi

Ridica-ti afacerea la cel mai inalt standard cu cele mai eficiente softuri de pe piata, la preturi competitive. Solutiile CIEL pot fi customizate pentru a fi indeplinite toate nevoile business-ului tau. Cere o oferta personalizata si implementeaza performanta in compania ta!

Vreau detalii

Clientii ne recomanda

Folosirea aplicatiei Gestiune comerciala ne-a eficientizat mult activitatea. Suntem un start-up si aveam nevoie de o aplicatie usor de folosit, intuitiva, user friendly si care sa ne genereze rapid rapoartele de care avem nevoie. Asa am ajuns sa aleg CIEL Solutia pentru Afaceri Noi.

Daniel VLAD, Director Executiv, TMC ELECTRIC MOBILITY

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO