CIEL EDU este un proiect special care are ca scop sprijinirea universitatilor si a liceelor cu profil economic din Romania. Prin programul CIEL EDU, acordam gratuit aplicatii software pentru a fi utilizate in cadrul cursurilor de specialitate, in scop educational. Inlesnim astfel accesul elevilor si al studentilor la cunostine practice de operare in aplicatiile financiar-contabile.

Proiectul CIEL EDU a luat nastere in 2001. Prima instiutie care a beneficiat de acest program a fost Academia de Studii Economice Bucuresti. In prezent, peste 150 de licee si universitati din tara utilizeaza aplicatiile CIEL Romania in programele scolare ca suport pentru proiecte specifice sau ca parte integranta a cursurilor de specialitate.

Daca esti reprezentantul unei institutii de invatamant cu profil economic si vrei sa faci parte din programul CIEL EDU, contacteaza-ne edu@ciel.ro si te vom ajuta sa dotezi unitatea ta de invatamant cu cele mai performante aplicatii financiar-contabile!

CIEL Romania, prin programul CIEL EDU, “Investeste in oameni”, incepe prima serie de cursuri de vara, numite CIEL Academy. CIEL ACADEMY este un program dezvoltat prin CIEL EDU. Primele sesiuni sunt destinate exclusiv studentilor universitatilor (ASE si USAMVB) si se vor desfasura timp de 8 saptamani.

CIEL Academy este programul destinat studentilor care inteleg si isi doresc, printr-un proiect de dezvoltare accelerata, sa beneficieze de expertiza specialistilor CIEL Romania! Cursurile vor fi bazate pe asimilarea unui bagaj de cunostinte aplicate pe situatii concrete, toate insotite de sesiuni de networking cu profesionisti in domeniu.

La finalul programului, absolventii vor fi recompensati cu diplome de participare, care vor atesta competentele dobandite. CIEL Academy este un program derulat de catre CIEL Romania in parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) si Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara – Bucuresti (USAMVB).