Roxana Epure

Antreprenor, Co-Owner CIEL Romania

Antreprenor, Co-Owner CIEL Romania

Cred ca orice se poate invata si construi. Inclusiv armonia, echilibrul intre actiune si odihna, intre operational si strategic, intre familie sau social si profesional.

Vreau sa ii ajut pe antreprenorii si profesionistii din Romania sa gaseasca echilibrul acesta, dandu-le instrumente care automatizeaza repetitivul, care ii ajuta sa ia decizii corecte in afacerile lor si care sa creeze mediul propice pentru a obtine rezultate exceptionale.

Citeste-ma pe blog

Invat si ma perfectionez mereu. Caut solutii pentru a pune inteligenta artificiala in centrul proceselor de business, pentru a obtine fluiditate, simplificare. Cred ca rapoartele, cifrele in general, trebuie sa fie la indemana oricarui antreprenor, la distanta de un click. Ca ele te directioneaza in actiune pentru a imbunatati mereu rezultatele organizatiei. 

Construiesc softuri simple, suple, intuitive, usor de invatat si implementat. Baza pe care construim orice proiect este sa oferim ajutor real, calitate, sa fim un partener pentru utilizatorii softurilor noastre. 

Am incredere in oamenii cu care lucrez, fac tot posibilul sa le ofer resursele si libertatea de actiune pentru atingerea tintelor stabilite, atata vreme cat isi respecta angajamentele luate. 

Sunt la baza un om de formatie umanista. Mi-am inceput cariera cu proiecte sociale, apoi, in business, in e-turism si servicii client. Mi-am propus mereu sa ajut – in ONG-uri si apoi clientii. Din fiecare experienta am invatat sa inteleg nevoia, sa vad ce pot face in plus, sa descopar cum pot sa imi folosesc creativitatea pentru a livra mai mult si de calitate. 

Ma implic in actiuni sociale care incurajeaza invatarea, grija pentru mediu si responsabilitatea. Visez la o lume mai buna pentru generatia copilului meu, de aceea incurajez si ma implic in actiuni care incurajeaza antreprenoriatul, intitiativa si curajul copiilor sa creada ca pot face orice isi propun, ca lumea poate sa fie cum o proiecteaza ei prin visele lor. 

Ma gasesti usor in social media, pe facebook sau linkedin sau poti sa imi scrii la roxana.epure@ciel.ro 

Aparitii in presa
Secretele companiilor care s-au digitalizat în perioada pandemiei
Secretele companiilor care s-au digitalizat în perioada pandemiei
ZF Tech Day. Roxana Epure, managing partner CIEL România: În 2021 creştem businessul cu minim 20%. Punem accent pe soluţiile de automatizare a proceselor din companii
ZF Tech Day. Roxana Epure, managing partner CIEL România: În 2021 creştem businessul cu minim 20%. Punem accent pe soluţiile de automatizare a proceselor din companii
Roxana Epure, CEO CIEL România: “Rezultatele de excepție se obțin prin colaborare”
Roxana Epure, CEO CIEL România: “Rezultatele de excepție se obțin prin colaborare”

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO