Platile se vor face integral in momentul achizitiei in numerar, prin card bancar sau prin OP. In momentul facturarii, trebuie sa ne puneti la dispozitie dovada platii prin OP-ul vizat de banca. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform prevederilor in vigoare. In cazul produselor livrate pe suport CD/DVD, regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in stare buna, in ambalaj original, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare. Singurele costuri care pot cadea în sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Aveti posibilitatea de a renunta la licenta achizitionata in termen de cel mult 14 de zile calendaristice de la data achizitiei acesteia. In aceasta situatie CIEL va va returna pretul platit pentru achizitionarea licentei. Dupa expirarea termenului mai sus precizat, achizitia devine definitiva si nu mai aveti niciun drept de a solicita CIEL pretul platit pentru achizitionarea licentei. Suma înapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

In calitate de consumator nu puteti denunta unilateral contractul de furnizare produse executate dupa specificatiile dumneavoastra, sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care prin natura lor nu pot fi returnate.

CIEL Romania este Operator inregistrat in R.E.P.D.C.P. cu nr. 20620.

Accesati Politica de securitate.