1.INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului CIEL Romania de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR DIN SITE

Informatiile prezente in acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, în general, si produse sau servicii de contabilitate, în special, venind din partea CIEL Romania.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor  CIEL Romania.
CIEL  nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  • evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau a altor componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel CIEL Romania  nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea CIEL Romania. CIEL Romania isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului CIEL Romania (ciel.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de catre CIEL Romania. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CIEL Romania.

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
CIEL Romania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze CIEL Romania prin unul dintre mijloacele afisate în pagina “Contact” a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceastea au drept scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CIEL Romania, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7.  INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul CIEL Romania (ciel.ro) si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CIEL Romania în vederea efectuarii de studii de piata;
  • transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
  • realizarea de catre CIEL Romania a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina “Cariere” din site);
  • solutionarea de catre CIEL Romania a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
  • alte activitati întreprinse de catre CIEL Romania si permise de lege, care nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

CIEL Romania va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii.