Testimoniale clienti

S-a rezolvat foarte repede si frumos?. Merci mult de tot! Inca o data m-am convins ca, acum, sunteti o echipa atenta la nevoile clientilor, ceea ce mie mi se pare esential intr-un parteneriat pe termen lung!

Alina-Gabriela Popa, Manager – Brutaria Enea
CIEL V7 reprezinta pentru noi software-ul potrivit la momentul potrivit. Nu ne putem imagina desfasurarea in conditii optime a activitatii noastre fara CIEL V7 – o aplicatie intr-adevar revolutionara nu doar prin constructia ei, ci si prin faptul ca, odata cu ea, beneficiezi de aportul unei intregi echipe de specialisti care sunt mereu alaturi de tine, te sprijina, tin cont de cerintele tale si iti ofera cu promptitudine cele mai optime solutii. Multumim CIEL Romania!

Ec. Cristian Truta, Contabil sef – SC SEMTEST-BVN SA, Targu-Mures

 

Achizitia CIEL V7 a fost cea mai buna alegere facuta ca sa imi usureze munca. Este o solutie completa de contabilitate si gestiune. In plus, nu prezinta probleme de transfer,  genereaza declaratiile care sunt actualizate in aplicatie si este o aplicatie extrem de prietenoasa prin usurinta cu care intocmesti rapoartele.

Marica Tekla, Dir. Economic – Industrial Plast S.R.L.

 

Va multumim pentru suportul acordat si dorim sa va informam asupra modului in care unul dintre angajatii dvs din call-center-ul de support pentru CIEL Salarii a tratat problema avuta de catre societatea noastra in incheierea D112 pentru luna noiembrie 2017[…] Ne dorim sa colaboram in continuare cu acest gen de persoane competente, atente, bine pregatite si cu multa diligenta fata de problemele clientilor.  Ruxandra este un exemplu de professionalism si atitudine pro-client. Felicitari pentru asemenea angajati si mult success in continuare.

Andra Teodorescu, HR Manager – AON RISK SOLUTIONS

 

Multumim echipei pentru profesionalism si promptitudinea de care au dat dovada in colaborarea cu FiNEXPERT ! O echipa cooperanta si deschisa la idei noi ! Impreuna putem atinge CIEL-ul ?“

FiNEXPERT Consulting

 

Am inceput colaborarea cu CIEL in acest an. Eram in cautarea unui solutii care sa ne permita atat administrarea contractelor cu clientii, cat si gestionarea eficienta a stocurilor din organizatie, si bineinteles sa ofere un raport bun calitate – pret. Echipa CIEL ne-a convins in primul rand prin deschiderea de a gasi solutii adapate cerintelor noastre de business. Pana la acest moment am reusit sa demaram utilizarea softului pe doua unitati din grupul nostru de firme si suntem foarte multumiti de rezultate.

Alina Stefan, GRANOR SRL

 

Lucrez cu CIEL V7 din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes in dezvoltarea aplicatiei in viitor!

Florin Stancu – AGRICOVER GROUP

 

O asemenea colaborare cu oameni tineri, profesionisti care sa se gandeasca in primul rand la client ma face sa uit incet, incet perioadele foarte lungi de timp in care efectiv nu aveam decat cateva persoane cu care puteam discuta.  […] Acum pentru mine in sfarsit CIEL a ajuns sa reprezinte mai mult decat un nume: ComplexitateInovatieEvolutieLibertate. Sper sa fie asa mult timp de acum inainte. Cu speranta ca acest an se va incheia frumos si linistit pentru noi toti, va dorim numai bine si multe realizari pe mai departe.’’

Mariana Iancu, Nova Cont Consulting SRL

 

“…doresc sa va multumesc pentru amabilitate, promptitudine, deschidere si receptivitate, intalnirea avuta la sediul CIEL Romania fiind una foarte constructiva, oferindu-ne reale sperante in ceea ce priveste gasirea unor solutii cu privire la solicitarile noastre. […] iar cand treceti prin Targu Mures va asteptam cu drag sa ne treceti pragul. 🙂

Ec. Cristian Truta, Contabil sef – SC SEMTEST-BVN SA, Targu-Mures

 

Lucrez cu CIEL V7 din februarie 2015 si sunt foarte multumit de functionalitatile oferite de program. Este usor de folosit si intuitiv. Va doresc mult succes in dezvoltarea aplicatiei in viitor!

Florin Stancu – AGRICOVER GROUP

 

CIEL V7 face parte acum din echipa noastra. Cu o interfata moderna si prietenoasa, el rezolva repede si eficient complexele probleme din domeniul financiar-contabil. Te indruma, te sprijina si te invata. Si el este CIEL V7.

Dan Sandu – SEVIM IMPEX

 

Alegerea companiei CIEL Romania, pentru a-mi eficientiza fluxurile de business ale companiei, s-a dovedit a fi foarte inspirata.  Sunt foarte incantat de cum au decurs discutiile privind modificarile de program de care aveam nevoie la CIEL Android V7. Rezultatele au fost pe masura asteptarilor in primul rand datorita excelentei profesionale de care persoanele tehnice au dat dovada. Astept cu interes continuarea colaborarii si sunt sigur ca exista loc de dezvoltari mult, mult mai ample in zona de Android!

Mihalascu Viorel – NEXT LEVEL BUSINESS

 

 

Unii dintre clientii nostri apreciaza urmatoarele functionalitati ale aplicatiei software financiar-contabile CIEL V7:

Achizitia CIEL V7 a fost cea mai buna alegere facuta ca sa imi usureze munca. Este o solutie completa de contabilitate si gestiune. In plus, nu prezinta probleme de transfer,  genereaza declaratiile care sunt actualizate in aplicatie si este o aplicatie extrem de prietenoasa prin usurinta cu care intocmesti rapoartele.

Marica Tekla, Dir. Economic – Industrial Plast S.R.L.

 

CIEL este cel mai bun program in care am lucrat vreodata. O aplicatie integrata pe care o folosesti lucrand pe o singura baza de date. Ai un plus de eficienta in operarea documentelor si ai un control mai bun asupra datelor. Multumesc!

Mighiu Elena, Contabil autorizat -S.C. Mecalen S.R.L.

 

Lihtetchi Mariana, Cercetator, S.C. INAR S.A.

 

Sunt fericita sa folosesc aplicatia software financiar-contabila CIEL V7! Imi asigura mobilitate si o eficientizare ridicata. Un plus de valoare este si serviciul de Asistenta Tehnica este disponibil 12 ore/zi; care ma consiliaza cand am nevoie.

Balog Nicoleta, Inspector resurse umane -S.C. CIBIN S.R.L

 

CIEL reprezinta pentru mine un cumul de elemente pozitive: serviciile WEB existente; introducerea facila a datelor si posibilitatilor de cautare a acestora; posibilitatea introducerii datelor fara a fi nevoie sa efectuezi o redeschidere si multe alte functionalitati care imi usureaza munca.

Matan Cristina, Economist – S.C. D&D Safe S.R.L.

 

Pentru mine sunteti fantastici ca am gasit, in sfarsit, o aplicatie dezvoltata si pe sistemul Android. Multumesc

Simion Cristina-Andreea, Economist -S.C. Cuantum Premium A&S S.R.L.

 

Apreciez CIEL V7 pentru excelenta facilitate de a putea alege contul din lista de conturi care se deschide in aplicatie; si ai posibilitatea de afisare in lei a conturilor in valuta si a cursului valutar.

Ianosi Andreeva Dimitrova, Contabil – Biserica Adventista de Ziua a Saptea (Conferinta Transilvania de Sud)

 

„Aplicatia software financiar-contabila CIEL V7 se poate folosi si pe telefon. Pe langa interfata prietenoasa, cel mai mult imi place ca pot lista mai multe rapoarte detaliate.”

Faur Andreea, Contabil – S.C. Contex Audit Activ S.R.L

 

Moldovan Georgeta Virginia, Economist – Duolexacont S.R.L.

 

Decebal Meda, Expert contabil – Birou expert contabil Decebal Meda

 

Rotariu Lucia, Programator – Euro-Motor S.R.L.

 

Draghici Mihaela, Fct. Economic, Industrial Plast S.R.L.

 

Radulescu Adrian, Economist, S.C. IPTANA S.R.L.

 

Popa Ionut, Sales, Exaan

 

Marculescu Ioanela, Director Economic, Global Accounting Team S.R.L.

 

Podarica Annemarie, Administrator/Director Economic, Activity Consulting A&A S.R.L.

 

 

 

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO