Ciel ERP si Salarii au devenit nextup NextUp ERP si Salarii. Pentru detalii, click aici
  • ISO 9001
  • ISO/IEC 27001
  • Certified Management System

Program de facturare Gratuit si Online – CIEL

De ce sa alegi Programul de facturare gratuit CIEL

De ce sa alegi Programul de facturare gratuit CIEL

CIEL FACTURARE GRATUIT este o aplicatie gratuita de facturare, usor de utilizat si fara costuri pentru micii antreprenori si freelancerii grabiti, care vor sa factureze rapid, de oriunde. CIEL raspunde in felul acesta antreprenorilor aflati la inceput de drum, cand stim ca fiecare investitie este atent gestionata. Prin urmare, banii nu mai reprezinta un impediment in a folosi o aplicatie software de facturare la cele mai inalte standarde, marca CIEL.

Fa-ti cont gratuit
Rapid, de oriunde

Rapid, de oriunde

Fiind un program de facturare online, iti poti accesa de oriunde ai fi! Emiti rapid facturi si iti impresionezi clientul pe loc pentru ca nu mai trebuie sa astepte.

In plus, oricand ai nevoie, intri in program de pe telefon sau tableta, sa vezi evolutia vanzarilor. Factureaza gratuit si creste-ti afacerea inzecit!

Complet FREE

Complet FREE

Foarte important de mentionat, iti este oferit un program de facturare pe care sa il folosesti de aici inainte, mereu, zi de zi, deci nu este un demo si nu te conditioneaza la o plata ulterioara.

Mai mult decat atat, este un program de facturare online care raspunde ultimelor cerinte din industrie.

In cloud

In cloud

Este bazat pe Cloud si ofera astfel mobilitate, accesul instant si de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tableta, smartphone).

Pentru ca in business lucrurile se intampla rapid, pentru ca trebuie sa te dezvolti permanent, un soft de facturare la care sa ai acces, fara a fi conditionat de locul in care te afli este primul pas spre succes. Ai o intalnire in restaurantul preferat si ai ajuns mai devreme? Cere parola Wi-Fi si esti gata de facturare.

Avantajele Programului de facturare gratuit CIEL

Cost 0

Stim, la inceput de drum nu vrei costuri administrative si, cum noi sprijinim mediul de afaceri in Romania, le suportam noi si iti oferim un program de facturare gratuit. Nu faci rabat de la calitate, ai doar de castigat, de invatat, de progresat.

Usor de utilizat

Dureaza 3 minute dupa ceas, cu tot cu crearea contului, sa faci prima factura. Fara instalare, intuiesti usor ce ai de facut, ba chiar softul de facturare te conduce din fereastra in fereastra, de la crearea contului, crearea de parteneri, crearea primului articol, pana la trimiterea facturii pe e-mail catre partenerul tau. Un program intuitiv inca de la prima utilizare inseamna placerea lucrului si economie de timp. Tehnologia este menita sa iti faca viata mai usoara, prin urmare profita de avantajele pe care ti le pune la dispozitie un program de facturare online.

Facturare in valuta

Poti emite facturi in euro pentru produse sau servicii vandute catre clienti din afara Romaniei.

Rapiditate

Prima data, doar 3 minute sa iti faci cont si sa trimiti prima factura si setarile initiale. Apoi, doar cateva secunde. Daca te-ai cam pierdut printre hartii, iar daca numarul mare de facturi, inserarea manuala a datelor si timpul petrecut pentru a gasi informatia dorita au devenit o povara, incepe sa folosesti cel mai la indemana software – CIEL Facturare Gratuit.

Mobilitate

Poti factura de oriunde, de pe laptop, de pe mobil, datele se salveaza, nu reiei nimic. Azi poti lucra de la birou, maine de acasa, iar daca conexiunea la internet iti permite, poti face munca inclusiv de pe plaja. De asemenea, daca ai alocat un angajat pentru lucrul cu facturile, este mai mult decat motivant pentru el un program flexibil, sa poata lucra inclusiv de acasa, dar sa primeasca aprobarea de la tine pe fluxul deja predefinit in programul de facturare. Mai multa conexiune, cu mai putin efort si energie consumata!

Status

Stii in timp real ce cifra de afaceri ai si daca vrei, si ce ai incasat. Este grozav sa ai acces simplu si rapid la informatia care conteaza pentru tine. De asemenea, o foarte buna organizare si claritate a datelor, lipsa timpilor morti in cautarea facturii dorite, inseamna un real castig pentru businessul tau, mai mult timp pentru planul de afaceri.

Securitate

Fii fara grija in privinta datelor tale. Un program de facturare bazat pe Cloud inseamna si mai multa siguranta a informatiei, securitate la nivel de top. Cu ajutorul internetului care sta la baza rularii programului, chiar daca laptopul tau s-a stricat sau l-ai pierdut, informatia se pastreaza in siguranta.

Fa-ti cont gratuit

GRATUIT

Pret CIEL Facturare

Bucura-te de mobilitate pentru eficienta maxima cu aplicatiile CIEL! Ai acces gratuit in unele dintre cele mai preferate programe de catre antreprenori pentru a-ti creste afacerea din mers. Foloseste aplicatia fara restrictii si atinge succesul in cel mai simplu mod!

Fa-ti cont gratuit

Suntem prima companie din Romania specializata in solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. De peste 25 de ani, dezvoltam cele mai performante programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare. In completarea aplicatiilor software stabile, usor de utilizat, perfect adaptate afacerii tale, iti asiguram cele mai complexe servicii de Asistenta Tehnica. Cei peste 25 de ani de experienta inseamna:
  • Peste 50 000 de utilizatori;
  • Peste 150 de proiecte educationale si de responsabilitate sociala;
  • Cele mai bune aplicatii software financiar-contabile din 1991;
  • Cel mai vandut software de contabilitate din Romania;
  • Cel mai performant software financiar-contabil integrat: CIEL V7;
  • Cel mai complex portofoliu de servicii;
  • Solutia completa pentru gestiunea afacerii tale.

span itemprop="telephone">021 9341

Email:ciel@ciel.ro

Bulevardul Unirii, Nr.11, sector 4,040102 Bucuresti RO